[single_post_category_name]

Legally Blonde 3 er på vej!

Hvem husker ikke Elle Woods ikoniske looks og citater fra Legally Blonde 1 og 2? Hendes paillet-bikini, de evigt matchende outfits og hendes altid ultra sassy comebacks til Warner, Vivian og Harvard-professorerne?

 

Well, efter næsten 20 års venten lader det til at en 3’er er tæt på en realitet! Mindy Kaling, som vi blandt andet kender fra The Office, og Dan Goor skal skrive manus til Legally Blonde 3 og Reese Witherspoon vender selvfølgelig stærkt tilbage i rollen som Elle Woods – og hun står også bag produktionen af filmen, because BOSS LADY!

Faktisk opstod rygtet om en Legally Blonde 3’er allerede i 2018, da Reese delte dette post på sin egen Instagram:

https://www.instagram.com/p/BjuQPUqlaQ1/?utm_source=ig_web_copy_link

Vi underdriver når vi siger: VI GLÆDER OS! Og det er vist på tide at finde Legally Blonde 1 og 2 frem til en vaskeægte movienight!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide