Nyheder

Ny royal baby på vej? Harry & Meghan fejrer Archies 1. år

foto: Shutterstock

I onsdags kunne Hertugen og Hertuginden af Sussex, Harry og Meghan fejre Archies 1-års fødselsdag, men er der noget der tyder på at der er en lillebror eller lillesøster på vej? Det mener et hav af britiske royalister, der gennem Betfair har oddset deres penge på, at der annonceres en ny royal baby inden 2020s udløb! Det er også muligt at oddse på hvorvidt parret vælger at slå sig ned i UK eller USA!

Her kan du se den nyeste video fra familien, hvor Meghan sidder med sønnen Archie på skødet og læser op af børnebogen Duck! Rabbit! mens de opholder sig i L.A. under lockdown-situationen. Vi er helt sikre på at det er far-Harry der gemmer sig bag kameraet 😉

View this post on Instagram

"Duck! Rabbit!" with Meghan, The Duchess of Sussex (and Harry, The Duke of Sussex behind the camera), read to their son Archie for his 1st birthday. Happy Birthday, Archie! . Thank you #DuchessMeghan for helping us to raise urgent funds for our coronavirus appeal by reading "Duck! Rabbit" by @akrfoundation, illustrated by @tlichtenheld (published by @chroniclekidsbooks). . As the world grapples with the coronavirus pandemic, children’s lives are being turned upside down. By donating to Save with Stories, you can support the most vulnerable families in the UK and around the world by helping to provide early learning packs, supermarket vouchers, essential household items and virus protection. . Please donate today by visiting our website. Link in bio. . Or you can text STORIES to 70008 to give a one-off donation of £5. . Together, we can help families get through this. . You can only donate via text from a UK mobile. You’ll be billed £5 plus standard rate text message. We receive 100% of your donation. By texting STORIES you agree to calls about fundraising appeals, campaigns, events and other ways to support. Include NO PHONE to opt out of calls. Queries? 02070126400. Read our Privacy Policy savethechildren.org.uk/privacy The Save the Children Fund is a charity registered in England and Wales (213890) and Scotland (SC039570) . #SaveWithStoriesUK #SaveWithStories #GrowingThroughThis

A post shared by Save The Children UK (@savechildrenuk) on

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *