[single_post_category_name]

Ny royal baby på vej? Harry & Meghan fejrer Archies 1. år

I onsdags kunne Hertugen og Hertuginden af Sussex, Harry og Meghan fejre Archies 1-års fødselsdag, men er der noget der tyder på at der er en lillebror eller lillesøster på vej? Det mener et hav af britiske royalister, der gennem Betfair har oddset deres penge på, at der annonceres en ny royal baby inden 2020s udløb! Det er også muligt at oddse på hvorvidt parret vælger at slå sig ned i UK eller USA!

Her kan du se den nyeste video fra familien, hvor Meghan sidder med sønnen Archie på skødet og læser op af børnebogen Duck! Rabbit! mens de opholder sig i L.A. under lockdown-situationen. Vi er helt sikre på at det er far-Harry der gemmer sig bag kameraet 😉

https://www.instagram.com/p/B_2A6IwBeM-/

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide