[single_post_category_name]

Er dette beviset på, at Kourtney og Scott er sammen igen?

Så er der måske atter engang nyt i Kardashian-land, for efter at Kourtney Kardashian har delt et tilsyneladende uskyldigt billede på sin Instagram, er fans begyndt at spekulere på, om hun måske er tilbage hos sin ekskæreste, Scott Disick, igen.

https://www.instagram.com/p/CBbJcQBlFxE/

Og hvad skyldes disse formodninger, tænker du måske? Jo, for det viser sig nemlig, at den skjorte, som Kourtney er iført på billedet, umiskendeligt ligner en, som man har set før. På Scott. Tilbage i 2017.

Man ville måske mene, at det er lidt af et long shot at konkludere, at parret er sammen igen på baggrund af sådan en lille detalje, men det er måske værd at nævne, at Scott Disick blev single igen tilbage i maj, hvor ham og eks-kæresten Sophie Richie gik fra hinanden efter 3 år. Ligesom det også er værd at nævne, at Kourtney og Scott har tilbragt meget tid sammen herunder Corona-lock down.

Selvom parret gik fra hinanden tilbage i 2015, har de dog bevaret deres venskab, og Scott har flere gange hintet, at han altid vil være forelsket i Kourtney og rygterne siger også, at dette var grunden til bruddet med Richie.

Om venskabet har udviklet sig til mere må tiden vise, men vi vil nu altid heppe på dem – både sammen og hver for sig.

LÆS OGSÅ: 8 makeup-fejl, der får dig til at se ældre ud

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide