Fashion&Beauty

Bekræftet! Sex And The City vender tilbage!

Foto: Shutterstock

En af de der nyheder, vi virkelig synes, vi har brug for pt! Det er netop blevet bekræftet, at Sex And The City vender tilbage – dog uden én vigtig hovedperson.

LÆS OGSÅ: Konkurrence: Bliv bedre til at netværke og lær en masse seje kvinder at kende!

En ny sæson med 10 episoder, der kommer til at hedde And Just Like That..., indtager snart HBO Max (som gerne skulle komme til Danmark ASAP) med vores stilfulde veninder – Carrie, Miranda og Charlotte. Dog forlyder det, at Kim Cattrall har takket nej til at genoplive sin rolle som den legendariske Samantha Jones i den nye sæson.

Det er stadig uvist, hvornår den nye sæson vil blive offentliggjort, men både Sarah Jessica Parker, Kristen Davis og Cynthia Nixon delte alle et klip, som teaser for de nye afsnit på Instagram.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af SJP (@sarahjessicaparker)

Sex And The City er skabt af Darren Star og er baseret på bøgerne af Candice Bushnell. Oprindelig kørte serien på HBO fra 1998-2004. Den første film havde premiere i 2008 og efterfølgeren kom i 2010. I den nye sæson vil vi følge Carrie, Miranda og Charlotte, mens de forsøger at navigere i rejsen fra de komplicerede 30’ere til det omend endnu mere komplicerede liv i 50’erne, skriver mediet Deadline.

Produktionen startede i New York i det sene forår 2020 og Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon og Kristen Davis er alle executive producere på denne nye reboot af serien.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *