[single_post_category_name]

Er dette beviset på, at Kylie Jenner har født?

Kylie åbner op om sin 'perfekte' graviditet: Så meget tog hun på

Har Kylie Jenner født og har Kourtney Kardashians forlovede lige afsløret det på internettet? Det tror opmærksomme fans, efter Kourtneys forlovede, Travis Barker, har lagt en story på Instagram med en lille ledetråd.

LÆS OGSÅ: Harry og Meghan viser datteren frem på årets julekort

Familiens årlige julefest blev dette år afholdt hos Kourtney Kardashian, hvorfra Travis lagde en forholdsvis uskyldig story på Instagram, hvor man så en tv-skærm, der viste filmen ‘How the Grinch stole Christmas’. Opmærksomme fans bemærkede dog også noget andet på billedet – nemlig en sutteflaske med mælk i, som står på bordet.

Dette fik straks sat gang i teorierne om, at det må betyde, at Kylie Jenner har født. Kylie Jenner venter sit andet barn med rapperen Travis Scott, og har angiveligt termin i starten af 2022, derfor er der også en del fans, som ikke tror på, at flasken tilhører hende og det nyfødte barn. De hælder mere til, at det måske er en af Kardashian/Jenner-børnene, der bruger den til en dukke. Dog er det lidt besynderligt, at flasken rent faktisk har mælk i sig, hvis den bare bliver brugt til leg. Det er desuden en særlig flaske, som bliver brugt til nyfødte. Det kan selvfølgelig også være, at der har været andre gæster til festen, som har små børn.

Kylie har ikke selv meldt noget ud endnu, men har delt videoer fra festen og vi må indtil videre vente i spænding om mere nyt om familieforøgelse lidt endnu.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide