Jason Momoa og Lisa Bonet går fra hinanden

Efter 16 års parforhold og fire års ægteskab har Jason Momoa og Lisa Bonet besluttet at gå hver til sit.

LÆS OGSÅ: Emily in Paris er blevet forlænget med to sæsoner!

Lige som man troede, at Jason Momoa og Lisa Bonet var #relationshipgoals for life, så chokerer de alle ved at annoncere deres brud på de sociale medier, efter mere end et årti sammen.

“Vi har alle følt presset og forandringerne af disse transformationstider… En revolution er ved at udfolde sig ~ og vores familie er ingen undtagelse… vi føler og vokser fra de seismiske skift, der er igang. Og derfor – deler vi vores familienyhed: At vi går går fra hinanden i ægteskabet. Vi deler ikke dette, fordi vi tænker, det har nyhedsværdi. Men for at vi kan fortsætte vores liv med værdighed og ærlighed. Kærligheden mellem os fortsætter, og skal udvikle sig på den måde, den ønsker at blive kendt og levet på. Vi frigør hinanden til at lære at være dem, vi skal blive. Vores påskønnelse over for dette hellige liv og vores børn er urokkelig, og skal lærer vores børn, hvad der er muligt. Living the Prayer. Må kærligheden sejre.” Et statement, som kun de kan formulere det…

Den tidligere Game of Thrones-stjerne blev gift med Lisa Bonet i 2017, men mødte hinanden helt tilbage i 2004 på en jazzklub.

I et interview med magasinet fortalte Lisa Bonet tilbage i 2018:

“Jeg kan ikke sige, at det hele var full-on fra øjeblikket, hvor vi mødte hinanden, men vi har været sammen, siden den dag vi mødtes første gang,” udtalte hun, “I det øjeblik kom kærlighede, og den var stor, og han løb ikke væk, som jeg tænker, at mange mænd gør. Han bar mig praktisk talt op og kastede mig over sine skuldrer, i rigtig hulemandsstil.”

I et interview med James Corden tilbage i 2017, fortalte Jason, at han havde været forelsket i Lisa, siden han så hende i The Cosby Show.

“Jeg så hende i TV, og sagde, “Mor, jeg vil have hende der”, og jeg havde det sådan, jeg vil stalke dig resten af livet, og jeg vil ende med at få dig,” jokede han og sagde, “Hun har altid været min dronning.”

Han beskrev desuden sit første møde med hende: “Det var det rigtige sted, det rigtige tidspunkt, fælles venner… Jeg havde fyrværkeri indeni mig, mand”.

Sammen har parret børnene Lola Iolani Momoa og Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha Momoa. Lisa Bonet er desuden mor til Zoë Kravitz, som hun har med eksmanden Lenny Kravitz.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Jason Momoa (@prideofgypsies)

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være