Lamar Odom: Jeg håber på at møde Khloé

Måske er der alligevel håb for en Khlomar-reunion for de fans, der hepper på, at Khloé Kardashian og eks-manden Lamar Odom igen skal finde sammen.

LÆS OGSÅ: Tristan Thompson bekræfter faderskab: Undskylder offentligt over for Khloé

Den tidligere basketball-spiller Lamar Odom er nemlig blevet annonceret som en af deltagerne i Celebrity Big Brother, og til mediet Entertainment Tonight fortæller han, at der ikke er nogle specifikke kendisser, han håber på at møde i det famøse Big Brother-hus, andet end… *trommehvirvel*… Miss Khloé Kardashian.

Som de fleste Kardashian-fans nok ved, blev Khloé og Lamar gift i september 2009 efter kun at have datet i et par måneder. Til alles store overraskelse holdt forholdet dog længere, end man havde regnet med, og det var først efter fire års ægteskab, at Khloé endte med at kaste håndklædet i ringen, efter det kom frem, at Lamar havde et misbrug af både stoffer og andre damer. Et stofmisbrug, der endte i en overdosis, hvor han kæmpede for sit liv – med Khloé ved sin side. Alligevel var det ikke nok til at redde ægteskabet, og skilsmissen blev endelig i 2015 efter to års seperation.

Både Khloé Kardashian og Lamar Odom har siden hen været i andre forhold – for Khloés vedkommende endte hun sammen med Tristan Thompson, som hun fik datteren True med. Forholdet med Tristan tyder dog også på at være over for good, efter han adskillelige gange har været hende utro.

Måske er det netop derfor, at Lamar nu offentligt er begyndt at udvise et ønske om at støde ind i Khloé. Tidligere på måneden har han nemlig udtalt, at de ikke er på talefod, men at han ville give hende et kram, hvis han stødte ind i hende.

Sandsynligheden for, at Khloé deltager i det populære program må dog tænkes at være ret lille. Til gengæld er det blevet afsløret, at en anden person, der også er affilieret med The Kardashians, skal deltage – nemlig Shanna Moakler, der er eks-kone til Travis Barker, som er forlovet med Kourtney Kardashian. Så det skal nok blive interessant.

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive