[single_post_category_name]

Nick Jonas og Priyanka Chopra er blevet forældre!

Tillykke til Nick Jonas og Priyanka Chopra, der i al hemmelighed er blevet forældre, og netop har annonceret den nye familieforøgelse på de sociale medier. 

LÆS OGSÅ: Megan Fox og Machine Gun Kelly forlovet: Fejrede det med at drikke hinandens blod

Hvis du føler, at du ikke lige har bemærket, at Priyanka har været gravid, så er der en god forklaring, for på sin Instagram-profil afslører Priyanka, at det lille ny familiemedlem er skabt med hjælp fra en rugemor.

“Vi er overlykkelige over at kunne bekræfte, at vi har fået en baby via rugemor. Vi beder respektfuldt om privatliv i denne særlige tid, mens vi fokuserer på vores familie. Mange tak,” skriver den 39-årige skuespiller i et Instagram-post.

Kort efter at have delt nyheden har parret allerede fået en masse lykønskninger fra både familiemedlemmer, venner og fans.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Priyanka (@priyankachopra)

Parret blev gift i december 2019, og har siden brylluppet udtrykt ønske om at udvide familien.

I januar sidste år afslørede Priyanka over for E! News, at det var parrets drøm at få mange børn i fremtiden. Nok til et helt cricket-hold. Hun har desuden sagt, at begge parter var klar til at skrue lidt ned for deres respektive karrierer, når der en dag skulle komme børn ind i billedet.

Vi glæder os til at få mere at vide om den lille ny!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide