Rihanna er gravid!

Get the look: Rihannas smukke Grammy-makeup

Rygterne har svirret længe, men nu er det endelig bekræftet – Rihanna er gravid!

LÆS OGSÅ: 5 ting, du altid bør have med i tasken

En af verdens største stjerner skal være mor! Rihanna og kæresten – rapperen A$AP Rocky – har netop bekræftet, at de venter deres første barn sammen. I forbindelse med offentliggørelsen af graviditeten har de hen over weekenden fået taget billeder, hvor Rihanna viser sin flotte store mave frem, som du kan se HER.

Nyheden kommer to år efter, at parret begyndte at se hinanden i et mere romantisk lys, efter de har været venner igennem en længere årrække. Dog lod det først til, at det bare var lidt uskyldigt flirteri, der altså har udviklet sig til den slags romantik, der sætter børn i verden.

Tilbage i 2020 udtalte en kilde tæt på Rihanna, at hun “Er single. Hun er lige kommet ud af et langt og intenst forhold med Hassan (Jameel, red.) Hun vil gerne være single og er ikke ude efter et nyt forhold. Hun hænger ud med A$AP Rocky, men hun dater ham ikke.”

Med tiden blev forholdet mellem de to stjerner dog svære at skjule. I et interview med magasinet GQ har A$AP udtalt, at Rihanna var hans livs kærlighed. Da han blev spurgt om, hvordan det føltes at være i et forhold med Rihanna, sagde han “Så meget bedre. Så meget bedre, når du er sammen med den eneste ENE.”

I 2021 gjorde parret for første gang deres debut som kærester på den røde løber til the Met Gala.

“Vi vidste ikke engang, om vi ville deltage, så vi havde planlagt vores looks seperat, bare for at være forberedt,” fortalte Rihanna til E! News efter arrangementet. “Vi endte med at gøre os klar sammen og fulgtes ad, og jeg tænkte ikke engang over, at vi var på den røde løber sammen, indtil nogen sagde “det her er jeres debut!”, og jeg tænkte “Oh, shit.”

Og nu er parret altså så etablerede, at de venter sig en lille ny. Kæmpe tillykke.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt