[single_post_category_name]

Har Ellen DeGeneres lige afsløret, at Kourtney er gravid?

En ny dag, et nyt rygte om, at en Kardashian/Jenner-søster er gravid. Denne gang er det Kourtney, der angiveligt skulle vente sig, og vi må bare sige – beviserne taler for, at der muligvis er noget om snakken. 

LÆS OGSÅ: Kylie afslører navnet på sin lille dreng

Det er ikke bare et billede af en oppustet mave, der får fans til at spekulere på, om den ældste Kardashian-søster er gravid, og denne gang mener man, at selveste Ellen DeGeneres er med til at bekræfte rygterne. I et klip, hvor Kris Jenner besøger Ellen DeGeneres’ tv-show, som er blevet delt på Instagram, falder snakken nemlig på, hvem der bliver gravid næste gang.

“Jeg synes, at det ville være godt, hvis det blev Kendall, ikke?” siger Kris Jenner i klippet, “Hun er den eneste, der ikke har fået en baby. Jeg tror, at hun på et tidspunkt ville elske at få en baby”.

Ellen henviser dog til, at der er en anden af søstrene, der allerede er gravid, “Jeg tror ikke, at Kendall får den 12. dog,” siger hun drillende. ” Jeg tror, der kommer en, før hun bliver gravid.”

Kris spørger herefter Ellen, hvem der så får det næste barn, hvortil Ellen svarer, “Jeg ved, hvem det er.” Kris spørger, om vedkommende allerede er gravid, og det får Ellen til at svare, “Jep… Altså jeg ved noget.”

Selvom ingen af dem direkte nævner Kourtney, så har fans spekuleret i en mulig graviditet siden starten af det nye år. Det startede først med, at Kourtney promoverede ‘Dry January’ på sin hjemmeside Poosh.com. Et fænomen, hvor man holder sig fra alkohol i hele januar. Måske et lidt tyndt argument, at dette skulle afsløre hendes graviditet, ville nogle måske mene.

Men et andet tegn virker lidt mere overbevisende. I en reel på Instagram har kendis-reporter Jordyn Woodruff prøvet at samle beviserne sammen.

“Kourtney er begyndt at poste gamle billeder på Instagram, hvilket betyder, at man er gravid i Kardashian-Jenner-verdenen.”

“Herefter postede hun et billede af en taske, der så ud som en avokado igen og igen på sin story… Og når du er 16 uger henne, er babyen ligeså stor som en avokado.”

Selvom Kourtney ikke selv har været ude og kommentere på rygterne, så har Poosh’ officielle Instagram-konto liket videoen, hvilket har gjort, at fans nu er helt sikre på, at der er noget om snakken.

Kourtney Kardashian har i forvejen tre børn sammen med eks-kæresten Scott Disick. Nu danner hun par med den populære trommeslager fra bandet Blink-182, Travis Barker, som hun blev forlovet med i oktober 2021. Selvom de stadig kun er igang med bryllupsplanlægningen, så har flere kilder været ude at bekræfte, at parret helt bestemt planlægger at udvide familien sammen.

“Hvis hun bliver gravid før brylluppet, er det kun godt,” siger en kilde til det amerikanske magasin Life & Style tilbage i november 2021.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide