Kylie Jenner har født!

Kylie Jenner er mor til to!

LÆS OGSÅ: Rihanna er gravid!

Det afslører makeup-mogulen på sin Instagram-profil den 6. februar, hvor hun har delt et billede datteren Stormi Webster, som holder en nyfødt babyhånd i hånden. Den nybagte mor har endnu ikke afsløret navnet på den lille ny, men alt tyder på, at hun har født en lille dreng, da hun i caption har delt fødselsdatoen den 2/2/2022 sammen med et blåt hjerte, flere medier har også fået bekræftet, at Jenner har født en dreng.

Faderen til barnet, rapperen Travis Scott, har også kommenteret billedet med et blåt hjerte og seks brune hjerter.

Sønnen er født blot en dag efter, at parrets første datter Stormi fyldte 4 år.

Kylie bekræftede sin anden graviditet i september efter flere ugers spekulationer omkring, hvorvidt hun var gravid igen. Folk spekulerede på, om Kylie atter engang ville holde sin graviditet hemmelig helt ind til efter fødslen, som hun gjorde dengang hun ventede Stormi, men sådan blev det altså ikke i denne omgang.

Kylie og Travis har desuden været ude og afkræfte rygter om, at de er et par igen, men har valgt at få et barn sammen, så Stormi kunne blive storesøster igen. Om den nye familieforøgelse får parret til at genfinde kærligheden må tiden vise.

Vi glæder os i hvert fald til at se mere til den lille ny, og finde ud af, hvilket navn de har fundet på denne gang. For kender man familien, ved man også, at navnevalget højst sandsynligt kommer til at vække opsigt.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet