[single_post_category_name]

Slut med sociale medier? Kim Kardashian vil smide sin telefon i havet

Kim Kardashian botox

Det er lettere sagt end gjort. Men dronningen af de sociale medier, Kim Kardashian, er nået til et sted i sit liv, hvor hun overvejer at droppe de sociale medier….. siger hun.

LÆS OGSÅ: Kylie Jenner har født!

Medmindre du har levet under en sten de sidste par dage, så ved du nok også godt, at Kim Kardashian er månedens forsidemodel i det amerikanske Vogue. I sit store interview med modemagasinet afslører Kim, at efter at have brugt en masse år på at gøre, hvad andre mente var det rigtige, skal hendes liv i 40’erne handle om hende selv, og hvad hun har lyst til. Hun forklarer, at hun har planer om at spise rigtige, træne mere og bruge mere tid sammen med sine børn, samtidig med, at hun vil være mindre tilgængelig. “Jeg skal til at lægge min telefon fra mig,” fortæller hun. “Unfollow hvis der er noget, jeg ikke har lyst til at se på Instagram. Khloé kom med det bedste udtryk for det igår: ‘Post and ghost’.”

Hun fortæller, hvordan denne nye tilgang til de sociale medier, blev intensiveret ved, at hun oplevede sine venner bogstavelig talt smide deres telefoner i havet. Og selvom det ikke fik hende til at gøre det samme, så fik det hende til at skifte telefonnummer, hvilket reducerede, hvor mange der forsøgte at få fat i hende på den ene eller anden måde.

Initiativet er et led i hendes nye initiativ med at sætte sig selv før alt andet, og en ny “give no fucks” attitude.

“Jeg var på Bahamas, og folkene, som jeg var der med, sagde: ‘Vi er på fucking ferie. Vi har ikke været på ferie længe,’ og så smed de deres telefoner i havet,” fortæller hun og fortsætter: “Jeg var sådan, ‘Hvad? Hvad? Hvad? Må jeg godt det?!’.”

“I så lang tid har jeg gjort, hvad der gjorde andre glade,” uddyber hun, “Og jeg tror, at jeg de seneste to år har besluttet, at jeg vil gøre mig selv glad. Og det føles rigtig godt. Og selvom det har skabt nogle forandringer og er skyld i min skilsmisse, så tror jeg, det er vigtigt at være ærlig overfor dig selv med, hvad der virkelig gør dig glad. Jeg har valgt mig selv. Jeg synes, det er okay at vælge sig selv først.”

 

Kilde: Vogue.com

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide