[single_post_category_name]

Bekræftet: And Just Like That får en sæson mere

Så kan alle fans af And Just Like That godt ånde lettet op. Efterfølgeren til Sex And The City har nemlig fået en sæson mere.

LÆS OGSÅ: Kylie Jenner ændrer sønnens navn

And Just Like That havde premiere på HBO Max i 2021 var der ingen garanti for, at serien ville vare længere end den ene sæson. Men nu kan mediet Variety afsløre, at det er blevet bekræftet, at serien har fået endnu en sæson. “Jeg er lettet og glad for at få lov til at fortælle flere historier om disse levende og modige karakterer – som spilles af disse kraftfulde og fantastiske skuespillere. Faktum er, at vi alle er begejstrede. And Just Like That… Vores sexliv er tilbage,” udtaler seriens bagmand Michael Patrick King.

“Vi har været henrykte over den kulturelle samtale, der har været genereret af disse karakterer og deres historier, som foregår i en verden, vi allerede kender og elsker så meget,” tilføjede Sarah Aubrey, chef for originalt indhold hos HBO Max. “Vi er stolte af det arbejde, Michael Patrick King og vores vidunderlige forfattere, producere, cast og crew har gjort for at bringe disse historier til skærmen. Vi kan ikke vente til, at fans kan se, hvad der er i vente til sæson 2!”

Det er endnu uvist, hvad seriens anden sæson kommer til at handle om, og hvornår den får premiere, men man kan nok forvente, at det vil være det samme cast som før, der vil medvirke.

Skal du se med?

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide