Kim Kardashian har fået nyt navn

Efter en dommer har givet Kim Kardashian medhold i at blive officielt single, til trods for at hendes skilsmisse med Kanye West endnu ikke er gået igennem, har Kim fjernet sit famøse efternavn fra alle sine sociale medier. 

LÆS OGSÅ: Veganske Tacos a la Kim Kardashian West

Kim Kardashian West er et overstået kapitel, og den verdensberømte realitystjerne går nu under navnet Kim Kardashian igen.

Blot en dag efter, at Kim har fået en dommers tilladelse til at blive formelt single, har Kim nu gjort det officielt på Instagram. Ved en høring den 2. marts gav dommeren nemlig Kim medhold i at ændre sit navn tilbage til sit pigenavn – Kim Noel Kardashian.

Torsdag var generelt en travl dag for den smukke superstjerne. På sine sociale medier viste hun stolt, hvordan hun startede sin dag allerede kl. 6 med en gåtur sammen med The Anti-Recidivism Coalition, et støttenetværk for tidligere straffede, herefter lavede hun overskrifter ved at like et tweet, der støttede hendes nye kæreste Pete Davidson, efter eksmanden Kanye West havde udgivet en musikvideo, hvor han begraver Kims nye kæreste levende.

Tweetet kom fra Davidsons ven, James Gunn, der skrev “Til info, så er Pete Davidson en af de venligste, sødeste fyre, jeg kender. En virkelig generøs, omsorgsfuld og sjov person, som behandler alle omkring sig med respekt.”

Om eftermiddagen deltog Kim i åbningseventet af Revolve’s Social Club i Los Angeles, hvor hun udtrykte, at hun havde det “SÅ godt.”

“Kim så fantastisk ud og var så sød ved alle,” fortæller et øjenvidne til mediet E! News. “Kim smilede hele tiden, og hun virkede afslappet og glad for at være der.”

En anden kilde fortæller, at Kim var både ængstelig og håbefuld overfor fremtiden efter sin høring i onsdags.

“Kim føler en kæmpe lettelse efter at være blevet erklæret single,” udtaler kilden til E! News. “Hun er virkelig glad og føler, at hun er tættere på at genvinde sin uafhængighed og kunne komme videre med sit liv.”

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være