Kylie Jenner åbner op om livet som mor til to: “Det er okay ikke at have det okay”

Se billedet: Kylie deler billede af datter

Seks uger efter at Kylie Jenner fødte sønnen Wolf Webster, åbner hun nu op omkring livet som mor til to. 

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian viser sin nye kæreste frem!

Tiden efter en fødsel kan være hård. Også selvom du hedder Kylie Jenner. I sin story på Instagram åbner Kylie Jenner op overfor sine følgere omkring sit velbefindende seks uger efter fødslen af lille Wolf Webster.

“Jeg vil bare lige sige, at tiden efter fødslen har ikke været nem,” fortæller den populære realitystjerne, mens hun går på et løbebånd.

“Denne her oplevelse har været hårdere for mig, end den var med min datter,” uddyber hun.

Stifteren af Kylie Cosmetics, som i forvejen har datteren Stormi på fire, forklarer at det kan være hårdt på forskellige måder at være nybagt mor, “Det er ikke nemt psykisk, fysisk eller spirituelt.”

Kylie forklarer også, at hun føler, at det er vigtigt for hende at være ærlig på sine sociale medier.

“Jeg ville ikke lade som om, det hele var, som det var før, uden at sige noget. For vi kan alle gå på internettet, og I ved, der er andre mødre, der også har det hårdt lige nu, og det kan hurtigt se meget let ud for nogle, og det lægger et vis pres på os andre. Men det har heller ikke været nemt for mig. Det har været hårdt, og det er jeg lige nødt til at sige.”

Kylie fortæller desuden, at hun her anden gang har lært ikke at være så hård overfor sig selv.

“Det er okay ikke at have det okay,” siger hun. “Da det endelig gik op for mig… Jeg lagde et stort pres mig selv, og jeg var lige nødt til at minde mig selv om, at jeg har lavet et helt menneske. En smuk og sund dreng. Og vi er nødt til at stoppe med at lægge pres på os selv, fordi vi vil tilbage til det, vi var før, ikke bare fysisk, men også mentalt efter en fødsel.”

Kylie blev sammen med kæresten Travis Scott forældre til deres andet barn, Wolf, den 2. februar.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være