Alfie vender tilbage! Alt vi ved om Emily in Paris sæson 3

Yes girl, du læste rigtigt! Hvis du også har gået og krydset fingre for, at søde Alfie vender tilbage i sæson 3 af Emily in Paris, kan du godt ånde lettet op, det er nemlig blevet bekræftet, at Lucien Laviscount er blevet en fast del af rollebesætningen på den populære serie. Læs mere og se, hvad vi ved om den kommende sæson so far…

LÆS OGSÅ: Britney Spears er gravid!

Er showet blevet fornyet?

Yes, Netflix annoncerede tilbage i januar 2022, at Emily in Paris blev fornyet for sæson 3 og 4.

Hvilken beslutning ender Emily med at tage?

Den trofaste seer ved, at Emily står overfor en svær beslutning, selv siger seriens skaber, Darren Star:

“Jeg har en meget stærk idé [om, hvad Emily vælger], og jeg tror, ​​sagen er, at der ikke er noget rigtigt valg,” forklarede han til amerikanske Elle i december 2021. “Der er intet valg, der vil gøre alting bedre og glæde alle. Og jeg tror også, at Emily er lidt af en pleaser, og hun vil tage en beslutning, der vil gøre nogle mennesker utilfredse. Og hun bliver nødt til at håndtere det i næste sæson.” uddybede han.

Kommer Alfie tilbage?

Seerne blev forelsket i Lucien Laviscount, da han fik sin debut i rollen som Alfie. Selvom Emilys forhold til ham er uvist efter sæson 2-finalen, så er det altså nu endelig blevet bekræftet, at Alfie vender tilbage. Selv har Laviscount udtalt om tiden med optagelserne, som noget af det bedste, der er hændt ham:

“Jeg havde det bedste år i mit liv med at arbejde på showet og arbejde med disse mennesker. Så hvis jeg er tilbage, er jeg tilbage, men så længe jeg tjener historielinjen og serverer Emilys historie og gør et godt stykke arbejde, det er det, der betyder noget.”

Darren Star har også drillende givet hints til, hvad man kan forvente, når det kommer til Emilys store kærlighedstrekant.

“Jeg elsker Alfie, personligt. Jeg ville ikke afskrive Alfie, og det tror jeg heller ikke Emily skal,” sagde han til mediet TV-Line med henvisning til den afstand, der potentielt ville eksistere mellem kærlighedsinteresserne. “London er ikke langt fra Paris.”

Hvordan vil de ikoniske outfits være i sæson 3?

Kostumedesigner Marylin Fitoussi har store planer for sæson 3, herunder en gåtur ned ad memory lane.

“Min drøm for sæson 3 ville være at genbruge kostumer [fra] sæson 1,” sagde Fitoussi til Elle i december 2021.

“Jeg ved ikke, om vi kan gøre det, men jeg drømmer om at bringe nogle af Lilys mest ikoniske outfits med til genbrugsværkstedet og se, hvad de kan omstykke og kreere.”

Vil Mindys kærlighedsliv komme i fokus?

Efter sit dramatiske kys med Benoît (Kevin Dias), håber Ashley Park at se Mindy åbne sig for endnu mere romantiske muligheder i den nye sæson.

“Jeg tror, ​​at det at have det romantiske forhold og venskabet med Benoît og Étienne gjorde, at vi fik set nogle forskellige sårbarheder, et andet spektrum af følelser og usikkerhed fra Mindy,” fortalte Park til mediet Us Weekly i marts 2022.

Det er dog klart, at Emily altid vil have førstepladsen i Mindys hjerte: “Jeg kan dog godt forstå, hvordan Mindy har det og hvad hun fokuserer på. Jeg tror, ​​at hun bare vil være glad… Hun er ikke team “nogen”, andet end Team Emily, og det handler bare om, at hun skal være glad.”

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være