[single_post_category_name]

Khloé Kardashian åbner op: Det er virkeligt hårdt

Endelig! Khloé Kardashian viser sin baby frem

Selvom de sociale medier er en del af hele Khloé Kardashians levebrød, så ville hun nogle gange ønske, at hun kunne lukke ned for dem. 

LÆS OGSÅ: Tristan Thompson bekræfter faderskab: Undskylder offentligt over for Khloé

I forbindelse med at andet afsnit af Kardashian-familiens nye realityserie “The Kardashians” gik i luften, live-tweetede Khloé med fans på Twitter, hvor hun åbnede op for, hvordan hun bliver påvirket af negativiteten fra de sociale medier og paparazzi-fotografer.

“Det er nederen, men jeg forstår, at det er en del af spillet, men nogle ting er så onde og tunge og det føles som om, at det aldrig bliver lettere,” svarede hun til en fan. “Bare hårdere og hårdere. COVID gjorde mig også super ængstelig i det hele taget,” uddybede hun.

Khloé har datteren 4-årige True med eks-kæresten Tristan Thompson, og til trods for at Tristan flere gange er blevet afsløret i utroskab, har Khloé altid forsvaret sin familie mod negativitet, især når det kom til on/off-forholdet med basketball-spilleren.

Tidligere i år blev det afsløret, at han var far til en lille dreng, som var undfanget, mens han var kærester med Khloé. Noget der førte til, at Thompson delte en offentlig undskyldning til Khloé på sin Instagram.

Efterfølgende oplevede Khloé, at folk også gik efter hende, da det kom frem, at hun atter engang var blevet udsat for utroskab. Noget hun ikke mente, at man som kvinde skulle blive beskyldt for at have fortjent eller gjort grin med.

“Alle har deres problemer, så du behøver ikke at pege fingre af nogen, men at gøre det til en kvindes ansvar (at blive udsat for utroskab), det er virkelig sørgeligt,” udtalte hun til mediet Variety  tilbage i marts. “Og det siger meget om vores samfund, at folk hellere vil spyde gift, i stedet for at vise en form for følsomhed eller medlidenhed eller bare ingenting i det hele taget.”

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide