#GymLips: Nok den nemmeste læbetrend nogensinde

Indeholder reklamelinks.

Det kan godt være, at man syntes, at forskellige skønhedstrends skiftede hurtigt før. Men efter TikTok har taget over, er det blevet næsten umuligt at følge med. Nogle af trenderne er lige en tand for avancerede til, at selv sådan nogle garvede beauty-geeks som os tør at kaste sig ud i dem, men den nye #GymLips trend er til gengæld så nem, at alle kan være med.

LÆS OGSÅ: Glazed Donut Nails: Sådan får du tidens hotteste negle

Alt du skal bruge for at være med i #GymLips klubben er en lip liner, der har samme farve som dine naturlige læber og en ultraplejende læbepomade. Det er makeup-artisten Kelly Anne Sewell, der fik trenden til at gå viralt, og navnet kommer sig af, at looket skulle holde i 2 timer, hvilken er den tid, mange bruger i et fitnesscenter, ligesom det er et naturligt look til dem, der gerne vil have makeup på, når de træner. Helvede fryser nok til is, før vi står og lægger makeup inden en tur i fitten, men så er det heldigt, at det naturlige looket også passer helt perfekt til alt muligt andet 😉

Sådan gør du:

Step 1: Find en lip liner, der har samme farve som dine naturlige læber. Kelly Anne nævner selv Kevyn Aucoins Divine, men der findes et hav af naturlige lipl inere derude i forskellige prisklasser, så det er bare om at prøve sig frem. Lip lineren lægger du en lille smule udenfor læbekanten, så læberne kommer til at se større ud. Det er lidt forskelligt, om folk kun optegner læberne, eller om de også fylder dem ud med lip lineren, så der kan du gøre, hvad du mener, passer dig bedst. Alternativt kan du “smudge” den lidt ind mod læberne for et endnu mere naturligt look.

Step 2: Læg et lag hydrerende læbepomade eller en anden form for læbepleje på dine læber. Eneste kriterie er, at den skal være nogenlunde transparent og have en plumpende effekt.

Ta-daaaa! Så nemt er det. Resultatet skal gerne være struttende læber, som er både simple og så neutrale, at man næsten ikke kan se, at du har gjort noget ved dem.

Get the #GymLips look:

Lip liner i farven Sandstone fra Anastasia Beverly Hills, KØB HER

Lip Liner i farven Hazelnut Tea fra Laura Mercier, KØB HER

Lip Liner i farven Cannes fra NYX Professional Cosmetics, KØB HER

Moisture Surge Lip Hydro-Plump Treatment fra Clinique, KØB HER

Lip Repair fra Woods Copenhagen, KØB HER

Dior Addict Lip Maximizer, KØB HER

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og