Vender Aidan tilbage i ‘And Just Like That…’?!

Så er der godt nyt til alle, der altid har været #TeamAidan! Rygterne svirrer nemlig i øjeblikket omkring, at John Corbetts rolle som Aidan Shaw vil dukke op i ‘And Just Like That…’!

LÆS OGSÅ: Bo i Carrie Bradshaws lejlighed!

Hvis du altid har håbet på en lykkelig genforening mellem Carrie Bradshaw og Aidan Shaw, så er sandsynligheden for, at det sker, lidt tættere på at gå i opfyldelse. Flere medier skriver nemlig, at John Corbett er med i den nyeste sæson.

Corbetts rolle som Aidan var én af især to prominente roller, som manglede i den første sæson af den populære serie, hvor Kim Cattralls rolle som Samantha Jones var den anden. Efter John Corbett selv havde insinueret, at han ville være med i den første sæson, var der mange fans, der sad skuffede tilbage, da sidste afsnit rullede over skærmen, uden det havde været tilfældet.

Sarah Jessica Parker, der både spiller rollen som Carrie Bradshaw og som er executive producer på serien, udtalte tilbage i februar, at hun synes, at det var sjovt, at han havde sagt, at han skulle være med, selvom det ikke var tilfældet i første omgang.

Efter finalen af første sæson var producer Michael Patrick King ude og fortælle til mediet Deadline, hvorfor Aidan ikke var med i den største sæson,

“Jeg synes, at det ville være for meget for Carrie,” sagde han tilbage i februar.

“Den her sæson var overvældende. Vi ville gerne have, at hun kom igennem Bigs død og så lyset, hvilket er grunden til, at sidste afsnit hedder ‘Seeing the Light’. Vi ville have hende ud på den anden side. Aidans tilbagevenden er en stor begivenhed i historien, som alle hjemme i stuerne havde forventet, men som aldrig havde været vores intention.” I samme interview afslørede Sarah Jessica Parker dog, at hun ikke udelukkede, at han ville dukke op i sæson 2.

“Jeg tror, han er med. Jeg mener… Jeg siger ikke ja, men alt er muligt.”

Både folkene bag serien og John Corbett har afvist at kommentere på sagen, efter at flere medier har fået nys om, at han vil vende tilbage i den nye sæson, så indtil videre må vi nøjes med at krydse fingrene lidt ekstra!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide