Mango & ananas med myntepesto

Ingredienser

1 hel mellemstor ananas

1 stor mango eller 2 små

Skal fra 1 usprøjtet lime, fintrevet


Myntepesto

Ca. 2 dl frisk mynte, ikke presset sammen

 Saften fra limen

½ dl groft rørsukker

Til 4 personer

Sådan gør du

Skræl ananassen og fjern den midterste hårde stok og skær frugtkødet i store tern. Skær siderne (kinderne) af mangoen og fjern skrællen og skær mangosiderne i tern. Vend frugten med limeskallen. Anbring mynte, sukker og limesaft i en morter, se billedet, eller hvis du ikke har en sådan, så brug en blender. Alternativt kan mynten hakkes meget fint og ”mases” sammen med sukker og limesaft med bagsiden af en ske. Vend myntepestoen i før servering.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

3 tips til sexlivet

Facts Amanda Lagoni er uddannet rytmisk sanger, og uddannet parterapeut og sexolog, samt udvikler af konceptet Vokalterapi. Amanda driver egen klinik i Stefansgade, Kbh N,

Sommerlige solbærsnitter

IngredienserAntal: 10 store solbærsnitter Sværhedsgrad: Let Mørdej 100 g sukker 200 g hvedemel 100 g durumel 1 tsk vaniljesukker 200 g smør 2 æggeblommer Andet