Food&Health

Bruschetta med avocado & kantarel

Bruschetta med avocado & kantarel
Ingredienser

4 skiver grillet surdejsbrød

250 g friske kantareller, grundigt rensede

2 modne avocado

1 lille bundt purløg

Salt og friskkværnet peber


Eddikelage

1 dl hvidvinseddike eller æbleedikke

3 spsk rørsukker

1 tsk ristede fennikelfrø

4-5 hele peberkorn

Til fire personer.

NB: Vær opmærksom på at kantarellerne skal stå til dagen efter og trække i lagen.

Sådan gør du

Kog alle ingredienserne til lagen op og lad den simre i et par minutter. Læg svampene i en lille beholder af glas eller andet der kan tåle den varme lage. Hæld lagen over svampene og skru låget godt fast på og lad glasset stå på køkkenbordet til lagen er afkølet, herefter skal den stå på køl til dagen efter. Mos en halv avocado groft ud på hvert brød og top med en skefuld marinerede kantareller og friskhakket purløg. Server!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *