Bruschetta med avocado & kantarel

Ingredienser

4 skiver grillet surdejsbrød

250 g friske kantareller, grundigt rensede

2 modne avocado

1 lille bundt purløg

Salt og friskkværnet peber


Eddikelage

1 dl hvidvinseddike eller æbleedikke

3 spsk rørsukker

1 tsk ristede fennikelfrø

4-5 hele peberkorn

Til fire personer.

NB: Vær opmærksom på at kantarellerne skal stå til dagen efter og trække i lagen.

Sådan gør du

Kog alle ingredienserne til lagen op og lad den simre i et par minutter. Læg svampene i en lille beholder af glas eller andet der kan tåle den varme lage. Hæld lagen over svampene og skru låget godt fast på og lad glasset stå på køkkenbordet til lagen er afkølet, herefter skal den stå på køl til dagen efter. Mos en halv avocado groft ud på hvert brød og top med en skefuld marinerede kantareller og friskhakket purløg. Server!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sommerlige kakaotoppe

Ingredienser:• 100 g. blødt smør • 150 g. Flormelis • 200 g. Blendet havregryn • 3 spsk. kakao • 2 spsk. stærk kaffe • rød

Bliver du manipuleret med?

Info: Stine Gram Kærlighedscoach Find mere info her: lovetalk.dk Instagram Facebook Har du prøvet det her? En veninde, kæreste eller kollega siger noget, der helt