Kanelis

Ingredienser

4 æggeblommer

110 g rørsukker

4 dl sødmælk

3 dl piskefløde

2 tsk. kanel – gerne ægte kanel

Sådan gør du

Mælk og fløde hældes i en gryde og koges op til lige knap kogepunktet, hvorefter der slukkes for varmen.

Æggeblommer, kanel og sukker kommes i en ren skål og piskes sammen til en tyk æggesnaps.

Når æggesnapsen er tyk, så hældes langsomt fløde/mælkeblandingen i, mens der stadig piskes med et piskeris.

Kom det tilbage i gryden og varm cremen langsomt op, mens der konstant røres i gryden.

Det må endelig ikke koge, men skal blot tyne og nå en temperatur på mellem 75-85 grader varmt. Brug meget gerne et termometer, hvis du er i tvivl. Hæld kaneliscremen i en skål og stil på køl i et par timer eller til dagen efter.

Kanelisen køres på en ismaskinen og sættes i minimum 2 timer inden servering.

Se flere af Ann-Christines opskrifter på Valdermarsro.dk

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

3 tips til sexlivet

Facts Amanda Lagoni er uddannet rytmisk sanger, og uddannet parterapeut og sexolog, samt udvikler af konceptet Vokalterapi. Amanda driver egen klinik i Stefansgade, Kbh N,

Sommerlige solbærsnitter

IngredienserAntal: 10 store solbærsnitter Sværhedsgrad: Let Mørdej 100 g sukker 200 g hvedemel 100 g durumel 1 tsk vaniljesukker 200 g smør 2 æggeblommer Andet