Perfekt til efteråret: Græskarkage

Ingredienser

170 g. smør

80 g. sukker

110 g. brun farin

Et halvt revet Hokkaido græskar

3 æg

170 g. hvedemel

2 tsk. bagepulver

3 tsk. brunkagekrydderi fra mill&mortar

0.5 tsk. salt

Yderligere:

Mørk chokolade

Chokoladespåner fra Odensemarcipan

Kanel til drys

Sådan gør du:

Med et piskeris piskes smør, sukker og brun farin sammen. Tilføj nu revet Hokkaido græskar og æg – pisk igen.

Hvedemel, bagepulver brunkagekrydderi og salt røres nu i dejen. Kom dejen i en springform, og bag kagen i ovnen ved 170 grader (varmluft) i 30-35 min.

Når kagen er færdig, køles den af, inden du arbejder videre med den.

I mellemtiden smeltes chokoladen over vandbad ved lav varme. Når chokoladen er smeltet, smøres et lag ud på kagen. Drys med chokoladespåner og et drys kanel.

Velbekomme!

Find flere lækre opskrifter på Sophies instagram @fillosophie

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

3 tips til sexlivet

Facts Amanda Lagoni er uddannet rytmisk sanger, og uddannet parterapeut og sexolog, samt udvikler af konceptet Vokalterapi. Amanda driver egen klinik i Stefansgade, Kbh N,

Sommerlige solbærsnitter

IngredienserAntal: 10 store solbærsnitter Sværhedsgrad: Let Mørdej 100 g sukker 200 g hvedemel 100 g durumel 1 tsk vaniljesukker 200 g smør 2 æggeblommer Andet