Perfekt til efteråret: Græskarkage

Ingredienser

170 g. smør

80 g. sukker

110 g. brun farin

Et halvt revet Hokkaido græskar

3 æg

170 g. hvedemel

2 tsk. bagepulver

3 tsk. brunkagekrydderi fra mill&mortar

0.5 tsk. salt

Yderligere:

Mørk chokolade

Chokoladespåner fra Odensemarcipan

Kanel til drys

Sådan gør du:

Med et piskeris piskes smør, sukker og brun farin sammen. Tilføj nu revet Hokkaido græskar og æg – pisk igen.

Hvedemel, bagepulver brunkagekrydderi og salt røres nu i dejen. Kom dejen i en springform, og bag kagen i ovnen ved 170 grader (varmluft) i 30-35 min.

Når kagen er færdig, køles den af, inden du arbejder videre med den.

I mellemtiden smeltes chokoladen over vandbad ved lav varme. Når chokoladen er smeltet, smøres et lag ud på kagen. Drys med chokoladespåner og et drys kanel.

Velbekomme!

Find flere lækre opskrifter på Sophies instagram @fillosophie

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt