170 g. smør
80 g. sukker
110 g. brun farin
Et halvt revet Hokkaido græskar
3 æg
170 g. hvedemel
2 tsk. bagepulver
3 tsk. brunkagekrydderi fra mill&mortar
0.5 tsk. salt
Yderligere:
Mørk chokolade
Chokoladespåner fra Odensemarcipan
Kanel til drys
Sådan gør du:
Med et piskeris piskes smør, sukker og brun farin sammen. Tilføj nu revet Hokkaido græskar og æg – pisk igen.
Hvedemel, bagepulver brunkagekrydderi og salt røres nu i dejen. Kom dejen i en springform, og bag kagen i ovnen ved 170 grader (varmluft) i 30-35 min.
Når kagen er færdig, køles den af, inden du arbejder videre med den.
I mellemtiden smeltes chokoladen over vandbad ved lav varme. Når chokoladen er smeltet, smøres et lag ud på kagen. Drys med chokoladespåner og et drys kanel.
Velbekomme!
Find flere lækre opskrifter på Sophies instagram @fillosophie