[single_post_category_name]

Trøffelkugler med smagen af Baileys Almande

Skal dine gæster forkæles lidt ud over det sædvanlige nytårsaften? Så er disse trøffelkugler med Baileys en perfekt late-night-sweet-snack, som de fleste vil elske!

LÆS OGSÅ: Kage Liv: Nytårskage

Den ydre skal

  1. Temperer 450 gram hvid chokolade (se anvisningen nedenfor).
  2. Hæld chokoladen i en sprøjtepose, og fyld formen.
  3. Hæld overskydende chokolade ud af formen, så formen kun er foret med chokolade på indersiden.
  4. Lad formen stå i 10 minutter ved stuetemperatur.

Fyld

  1. Smelt 150 gram hvid chokolade.
  2. Tilføj Baileys Almande, og bland det hele godt.
  3. Hæld smør og vodka i, og bland det hele igen.
  4. Fyld en sprøjtepose med blandingen, og fyld derefter formen ud.
  5. Lad chokoladen størkne i 15 minutter.

Låg

  1. Læg nu et færdigt lag af tempereret chokolade over fyldet for at lukke trøffelkuglen
  2. Skrab den overflødige chokolade af, så den kun dækker formen.
  3. Lad chokoladen størkne 30 minutter i køleskabet.
  4. Tag formen ud af køleskabet, drej den rundt og bank forsigtigt trøffelkuglerne ud.
  5. Herefter er de klar til at blive serveret!

Tempereret chokolade

  1. Hak chokoladen groft. Varm 2/3 af den over et vandbad, og varm den til 48-50 grader.
  2. Bland nu den resterende chokolade, og rør, indtil temperaturen er 28-30 grader.
  3. Afslut ved forsigtigt at opvarme chokoladen til 31-32 grader.
  4. Så er den klar til brug!

Velbekomme!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide