[single_post_category_name]

Er sellerijuice et mirakelmiddel? Følg Christianes challange!

Okay, det er muligt, at vi er lidt sent ude med nyheden. Men ren sellerijuice skulle være mirakelkuren mod ALT, så det skal ikke forhindre os i at dele denne mind blowing viden med jer 😀

Vores lady boss Christiane faldt over et post på Instagram, hvor den populære medicinske guru Medical Medium fortæller om alle de mange fordele ved at drikke sellerijuice. Og det er ikke så lidt – alt fra akne til for højt blodtryk! Det har sat gang i den decideret bølge på de sociale medier, hvor Hollywood-stjerner nu sværger til sellerijuicens helbredende effekt.

Princippet er simpelt: drik 0,5 L friskpresset sellerijuice på tom mave om morgenen. Det skal det selvfølgelig testes! Christiane har derfor udfordret sig selv til at drikke sellerijuice alle hverdage den næste måned. Hun er allerede to dage inde i challengen, og indtil videre er responsen, at det smager MEGET af selleri. Sådan rigtig meget 😉 Vi holder jer opdaterede! Indtil da kan du her læse 12 gode grunde til at drikke sellerijuice – skal du med på bølgen?

 1. Anti-inflammatorisk. Sellerijuice sulter de uproduktive bakterier og vira, som er årsagen til inflammation.
 2. Støtter vægttab. Sellerijuice hjælper med at rense og detoxe leveren, og en “giftig” lever er en af årsagerne til mystiske vægtøgninger.
 3. Hjælper fordøjelsen. Sellerijuice genopretter saltsyrebalancen i maven, og det giver en bedre langsigtet fordøjelse.
 4. Reducerer oppustet mave. Sellerijuice får leveren til at øge produktionen af galde og styrker mavens saltsyreproduktion. Disse nedbryder de gamle ufordøjede elementer, der kan sidde fast i bunden af maven og tyndtarmen, og det hjælper på den oppustede mave.
 5. Hjælper på eksem og psoriasis. Sellerijuice indeholder en bestemt form for salt, som nedbryder cellemembranerne på de sygdomsfremkaldende organismer, som er skyld i eksem, og det vil ødelægge dem.
 6. Bekæmper infektioner. Sellerijuice hjælper hele dit immunforsvar. De hvide blodlegemer, som er afgørende for dit immunforsvar, absorberer den specielle salt i sellerijuicen og bruger den så som en angrebsmekanisme frem for bare en forsvarsmekanisme.
 7. Forebygger urinvejsinfektioner. Sellerijuice er antiseptisk mod streptokokbakterier, som er en af de sande grunde til urinvejsinfektioner.
 8. Helbreder akne. Sellerijuice har et højt indhold af “sodium cluster salt”, som er giftig for de bakterier i leveren og lymfesystemet, som er den egentlige grund til akne.
 9. Forebygger for højt blodtryk. Sellerijuice hjælper med at stabilisere blodtrykket ved at rense leveren, som leder til sundere blod, der bedre kan blive pumpet rundt af hjertet.
 10. Sænker for højt kolesterol. Sellerijuice hjælper med at rense og stabilisere leveren og nedbryder ufordøjede, rådne proteiner og fedtstoffer, som medvirker til en træg lever, som står bar for højt kolesterol.
 11. Forebygger kroniske sår. Sellerijuice er med til at udrydde de bakterier, som er synderen, når det kommer til kroniske sår, fx også mavesår.
 12. Beskytter din levers sundhed. Din levers individuelle immunsystem afhænger af de positive effekter ved sodium cluster salt i sellerijuice.

Kilde: www.medicalmedium.com/

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide