Drikker Christiane stadig sellerijuice?

Så, nu har jeg sørme drukket sellerijuice i lang tid! Faktisk 3 uger!!!! Og ja, jeg skal være ærlig, jeg har misset nogle dage!

Jeg synes stadig, at det er vildt besværligt at nå det. Ikke alle morgener ser ens ud for mit vedkommende. Jeg havde fx to rejsedage, hvor jeg skulle op kl. 05, og der var det sidste, jeg havde lyst til, at stå og blende juice, hvilket jo så heller ikke blev tilfældet.

Derudover har jeg været lidt i syv sind. Dels har jeg skrevet lidt sammen med sundhedsdebattør Morten Elsøe på Instagram, som jo siger, at sellerijuice er det rene bullshit.

Han mener på ingen måde, at det er så godt, som man (jeg) tror. Bl.a. pga. den manglende evidens:

Fotos delt med tilladelse fra Morte Elsøe

Mega pres – det tog faktisk total gejsten fra mig.

Men så snakkede jeg men nogle veninder, som har drukket det i lang tid, og som er SÅ glade for det og virkelig mener, de kan mærke forskel, og så fik jeg lidt gejsten tilbage.

Nu er det jo ikke sådan, at jeg lider af forskellige hudsygdomme eller lignende, som jeg går og tror, at sellerijuice kan kurere. Jeg vil bare gerne fylde min krop med noget sundt, og ærligt talt så kom det hele jo af, at denne juice bare kom op i mit Instagram feed hele tiden. Især fra hollywoodstjerner som jeg følger, så jeg blev nysgerrig og gav mig selv en udfordring.

Jeg kommer ikke til at drikke sellerijuice hver dag det næste år – det var heller ikke meningen. Men faktisk, på trods af Mortens udsagn, så kan jeg godt lide det, og jeg føler, at jeg gør noget godt for min lever (det skulle “eftersigende” rense leveren og tarmsystemet. Jeg ved ikke, om det er rigtigt, men det siges). Jeg syntes ærligt, at det er en rigtig god start på morgenen og hjælper mit energiniveau. Igen, jeg har ingen videnskabelige belæg for dette, det er blot en følelse. Men jo ikke en dårlig en.

Dels er jeg blevet kontaktet af en kvinde, der mener, at jeg burde skamme mig – sådan at opfordre unge piger til at drikke sellerijuice og hoppe med på denne bølge af bedrag! “Hvordan kan du kigge dig selv i spejlet om morgen, føler du ikke du har et ansvar?

Ærligt – det er sgu lige at tage det to the next (and to the high) level. Først og fremmest har jeg ikke opfordret unge piger. Jeg gav mig selv en udfordring – det må jeg vel gerne. Og hvis det jeg har gjort, er, at få nogle til at drikke juice – så kan jeg virkelig ikke se misseren ved det.

For én ting er sikkert: det er IKKE usundt at drikke sellerijuice, og det er ikke dårligt for din krop. Tværtimod.

Så jo, jeg kan sagtens kigge mig selv i spejlet.

Jeg var sammen med min veninde Frida Halquist i går, og hun har drukket sellerijuice i over et år. Hun kan mærke en tydelig forskel, når hun ikke gør det. Men hun sagde noget så dejligt til mig. At jeg sagtens kan blande agurk, fennikel, et æble eller andet sundt i min juice, da jeg jo generelt er et sundt menneske, og juice med så mange vitaminer og gode grønsager er den rene eliksir for kroppen.

Det vil jeg huske på, og selvom jeg ved, jeg ikke kommer til at drikke grøn juice hver morgen, vil jeg nyde det de morgener, jeg vælger at gøre det.

Og det allerbedste er, at jeg faktisk synes, det smager godt!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og