Sellerijuice og nye tendenser direkte fra LA

Facts

Pernille Hegnsholt er 37 år og har siden 2011 været bosat i Los Angeles. Hun er gift med Kristian Grove Møller, Kreativ Direktør på reklamebureauet 72andsunny, og samme har de 3 børn, to drenge og en lille pige. De er hhv. 2, 5 og 8 år.

Når hun ikke afleverer eller henter børn fra skole/fritidsaktiviteter mm., er hun PR/SoMe ansvarlig for onlinebutikken ​www.littlelovechild.com​, som sælger danske brands i USA. Pernille arbejder også som SoMe Strategist/Manager hos musikhuset ​www.shindigmusic.tv.

Derudover elsker hun sundhed og ansigtsprodukter og leder altid efter den næste nye ting at afprøve 😀

Hypen omkring den grønne drik, sellerijuicen, kører for fulde gardiner i disse uger. Vi er nysgerrige på, om den har nogen effekt eller ej, hvilket jo er meget forskelligt fra person til person. Og så er vi omend endnu mere nysgerrige på, hvad den næste nye sundhedstrend mon kunne blive. Vi har været så heldige at få lov til at tage en lille snak med Pernille Hegnsholt, som har boet i Los Angeles med sin familie siden 2011. Og hvis der er et sted, hvor sundhed og helse er i virkelig høj kurs, så er det i LA!

Q: Hvordan og hvorfor kom du i gang med at drikke sellerijuice?

A: Min største frygt er at blive syg, sådan alvorligt syg. Med tre børn er der, for mig, ikke noget mere skræmmende, end hvis jeg skulle blive alvorlig syg. Vi leder vel allesammen efter det nye, der kan gøre, at vi lever evigt, så vi kan se vores børn blive store. Og med tre børn får jeg vist heller ikke altid spist de nødvendige grøntsager, min krop helt sikkert har brug for. Men der er et par ting, jeg er blevet glad for. I et års tid nu har jeg taget Kollagen supplement hver dag, og i september lavede min mand og jeg en ​detox i 10 dage​, som var hårdt men også så godt for kroppen.

En af de ting, som den detox gjorde, var at rense ens tarme fra giftige metaller og andre unødvendige stoffer, som du samler op fra det, du spiser og drikker. At holde din tarmbakterier sunde er noget af det vigtigste, du kan gøre for at forblive sund og rask. Hvis tarmbakterierne er syge, så er du det højst sandsynligt også. Din tarmvæg huser 70% af cellerne, der udgør dit immunsystem. Så en sund tarm er vigtig for mig.

Efter detoxen ledte jeg efter noget, der kunne vedligeholde de sunde tarmbakterier. Jeg snakkede med nogle forskellige veninder om det, og de nævnte allesammen Medical Medium bogen ‘Life-Changing Foods’, skrevet af Anthony Williams, og især hans beskrivelse af sellerijuice. Anthony Williams skriver hvordan en 0,5 L friskpresset sellerijuice, drukket på tom mave, dræber ‘dårlige’ tarmbakterier og ligeledes hjælper med at rense leveren. Efter at have læst, hvad han skriver om sellerijuice, var der ingen tvivl om, at det måtte jeg afprøve.

Q: Kan du mærke nogen forandringer i kroppen og hvis, hvor lang tid gik der, før du kunne?

A: Jeg har drukket sellerijuice siden midt 2018 – on and off! Det er vigtigt, at man drikker en halv liter FRISK hver morgen på tom mave for at få den ønskede effekt. Det har ikke altid være muligt for mig, da jeg har tre børn, der skal ud af døren kl 7:40 hver morgen og helst med en madpakke hver og tøj på. Men hvis jeg har fået købt selleri og alt andet ellers klapper, så bestræber jeg mig på at gøre det hver morgen.

I 2019 er mit mål at være mere organiseret og stå tidligere op for at nå det og sørge for at købe ind, så jeg har til en hel uge af gangen. Så jeg vil sige, efter KONSEKVENT at have drukket en 0,5 L hver morgen på tom mave i hele 2019, kan jeg endelig mærke forandringer. Jeg kan mærke, min hud er blevet bedre af det. Jeg kan mærke, at jeg et par gange har følt, jeg var ved at blive syg, men det blev aldrig til noget. Derudover føler jeg, at jeg har mere energi generelt.

Q: Laver du sellerijuice hver morgen, eller hvordan får du tid til det?

A: Jeg køber ind til en hel uges sellerijuice. Man skal bruge ca. et stort bundt selleri for at lave 0,5 L sellerijuice, så jeg sørger for, jeg har nok til en hel uge af gangen. Derudover har jeg taget tid på, hvor lang tid det tog mig at vaske, juice og gøre juiceren ren. Det tager mig ca. 6 min., så jeg stiller faktisk mit ur til 6 min. tidligere hver morgen, så jeg ved, jeg har tid til det.

Q: Hvad ser ud til at blive den næste nye sundhedstrend i LA?

A: En af de nye trends, jeg har lagt mærke til, der er begyndt at poppe op rundt omkring, er Cryotherapy – ​Kryoterapi​.

Det er en behandling, som indebærer at udsætte dele eller hele kroppen for næsten frysende temperaturer. Man kan lave lokaliseret kryoterapi via ispakker, isbade og visse kølemiddelsprays. Men den trend, jeg snakker om, går ud på, at man går ind i et kropsstort lukket kammer ​med kold luft, helt ned til -130 til -180 grader celcius i to til fire minutter. Hovedet er ikke inkluderet og oplever ikke kulden.

Processen, hvor hele kroppen bliver udsat for iskold luft, stammer fra Japan. Under denne 2-4 minutters proces stimulerer hjernen kroppens organregulerende funktioner, hvilket skulle resultere i forøget energi, fornyelse af hudceller, forstærkning af immunsystemet og generelt have en selvhelbredende effekt. Jeg har ikke selv prøvet det endnu, men det er ikke umuligt, det er det næste, jeg skal afprøve 🙂

Derudover er Cannabis​ fornyligt blevet lovligt her i Californien og er derfor en industri, der er i rivende udvikling og kommer til at eksplodere de kommende år. Især Cannabidiol (CBD) olie er et meget populært naturligt middel, som bliver brugt til mange almindelige lidelser. Den har ikke den sindskiftende effekt, som andre cannabisprodukter har, og mange har haft virkelig gode resultater ved brug af CBD-olie. Det siges at kunne hjælpe dig med at forbedre din søvn, fordøjelse, stress og angst. Jeg føler ikke, jeg har haft behov for at prøve det endnu, men synes det er spændende at følge udviklingen, og hvilke resultater folk opnår med CBD-olien.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og