[single_post_category_name]

Update! Christianes sellerijuice challenge

Har I lagt mærke til det? Der er sellerijuice ALLE STEDER! Både blandt alle os dødelige og blandt cremen af cremen i kendisland – Kim Kardashian, som har lagt et billede af det grønne mirakelmiddel op i sin story på Instagram! Vores helt egen Christiane hoppede jo med på bølgen i sidste uge, og her følger Christianes update efter første uge inde i hendes 30 dages-challenge.  

LÆS MERE HER: Er sellerijuice et mirakelmiddel? Følg Christianes challange!

Sellerijuice challenge: Uge 1

Nøjjjj, jeg er flov! Jeg har ingen rygrad, har jeg lige fundet ud af! Det er SÅ hårdt at drikke 0,5 L ren selleri om morgenen. Seriøst!!!! 

Smager det godt?

Godt er måske ikke det rette ord, men sjovt nok har jeg intet imod smagen – jeg kan … næsten li det. Jeg putter lige en smule citron i, og så kører det altså – jeg syntes faktisk, det er fint. 

Hvad er det så, der er svært? 

Mængden – hold nu op, 0,5 L væske om morgenen på tom maven. Det er et mareridt for mig. Det er ALT for meget væske. Jeg kan slet ikke drikke så meget. Jeg drikker ikke engang vand om morgenen. Kaffe, that’s it. Og nu skal jeg først lige igennem 0,5 L inden kaffen. Hvilket jo så betyder, at der slet ikke er plads til hverken kaffe eller min elskede ostemad. Min mave skvulper helt vildt, og jeg skal passe på, jeg ikke kaster op. Igen, ikke på grund af smagen – men mængden. Tror egentlig, jeg ville have det på samme måde, hvis jeg skulle drikke 0,5 L vand om morgenen. 

Hvordan laver du juicen?

Jeg blender den med lidt vand, for at det kan tage fat, og så presser jeg den gennem en nut bag. Det er meget nemt, og jeg blender, og juicer altså ikke, af den simple grund, at jeg ikke har en juicemaskine. Og gider ikke bruge penge på en, bare fordi jeg skal drikke selleri i en måned. Det er faktisk nemt med en blender og nemt at rengøre. 

Laver du den på selve dagen, hvor du drikker den?

Ejjj, her ligger mit svageste punkt. Jeg troede nemlig godt, at man måtte lave forud, så jeg lavede 2 bunde selleri om aftenen, og så var der til 2-3 dage, inden jeg skulle blende igen! Men så viser det sig, at man åbenbart skal drikke den friskpresset, for ellers ryger vitaminerne! Shit!!! Nu kommer jeg på en prøve, for hvem har tid til at blende selleri om morgenen – jeg har ikke og værre endnu, jeg gider ikke! 

Så nu er jeg på den. Mit alternativ og redning blev, at jeg fik at vide, at bare jeg drikker det inden for 24 timer, efter den er lavet, så er det fint. Det er ikke optimalt, men ok. Så det gør jeg nu! Blender om aftenen – drikker om morgenen. 

Kan du mærke en forskel?

Hmmm nej, og så alligevel jo. Altså, jeg føler mig enormt sund. Jeg må også lugte sundt af selleri! Ha!

Men fx drikker jeg jo så ikke kaffe før hen på formiddagen, og jeg syntes faktisk at jeg fik mere energi, men ved ikke, om jeg bilder mig det ind. Jeg tror, jeg jeg skal klappe hesten, for har kun gjort det 1 uge, og faktisk kunne ikke engang 10 vilde heste få mig til at drikke det lørdag morgen, hvor jeg havde tømmermænd! Glem det! Så der røg en dag.

Men nu er jeg på den igen… Håber det går bedre den næste uge! 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide