[single_post_category_name]

Bananmuffins med kun 5 ingredienser

Disse bananmuffins er virkelig lækre, svampede og søde, og de indeholder ikke engang raffineret sukker eller mel. Det gør dem også helt perfekte til børnefødselsdage!

Det tager KUN 5 min. at lave dejen til dem og så lige 20 minutter at bage dem. Så efter 30 min. kan du have kager klar til gæster. Det er da til at overskue 🙂

LÆS OGSÅ: Trøfler med kikærter

Sådan gør du:

  1. Blend havregrynene til havremel.
  2. Tilsæt de andre ingredienser (husk at fjern stenene fra dadlerne)
  3. Blend nu dejen sammen.
  4. Smør muffinsformene med fedtstof
  5. Hæld dejen i formene, og bag nu kagerne i 20 min. ved 180 grader i varmluftovn.
  6. Når kagerne er færdig, fordeler du chokoladen på toppen af kagerne, og lader det smelte.
  7. Smør det så ud og pynt dem, som du vil.

Velbekomme!

LÆS OGSÅ: Kanelkage med kikærter

Du kan finde flere af Helenes lækre og sunde opskrifter på Instagram: @helenes_sunde_koekken og på hendes blog helenesprogoe.dk.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide