Ingredienser
6 stk.
3 overmodne bananer
3 æg
50 g glutenfri havregryn
6 ‘juicy dadler
Pynt:
3o g 80% chokolade
Evt. bananskiver eller bær
Disse bananmuffins er virkelig lækre, svampede og søde, og de indeholder ikke engang raffineret sukker eller mel. Det gør dem også helt perfekte til børnefødselsdage!
Det tager KUN 5 min. at lave dejen til dem og så lige 20 minutter at bage dem. Så efter 30 min. kan du have kager klar til gæster. Det er da til at overskue 🙂
LÆS OGSÅ: Trøfler med kikærter
Sådan gør du:
- Blend havregrynene til havremel.
- Tilsæt de andre ingredienser (husk at fjern stenene fra dadlerne)
- Blend nu dejen sammen.
- Smør muffinsformene med fedtstof
- Hæld dejen i formene, og bag nu kagerne i 20 min. ved 180 grader i varmluftovn.
- Når kagerne er færdig, fordeler du chokoladen på toppen af kagerne, og lader det smelte.
- Smør det så ud og pynt dem, som du vil.
Velbekomme!
LÆS OGSÅ: Kanelkage med kikærter
Du kan finde flere af Helenes lækre og sunde opskrifter på Instagram: @helenes_sunde_koekken og på hendes blog helenesprogoe.dk.