Disse bananmuffins er virkelig lækre, svampede og søde, og de indeholder ikke engang raffineret sukker eller mel. Det gør dem også helt perfekte til børnefødselsdage!
Det tager KUN 5 min. at lave dejen til dem og så lige 20 minutter at bage dem. Så efter 30 min. kan du have kager klar til gæster. Det er da til at overskue 🙂
LÆS OGSÅ: Trøfler med kikærter
Sådan gør du:
- Blend havregrynene til havremel.
- Tilsæt de andre ingredienser (husk at fjern stenene fra dadlerne)
- Blend nu dejen sammen.
- Smør muffinsformene med fedtstof
- Hæld dejen i formene, og bag nu kagerne i 20 min. ved 180 grader i varmluftovn.
- Når kagerne er færdig, fordeler du chokoladen på toppen af kagerne, og lader det smelte.
- Smør det så ud og pynt dem, som du vil.
Velbekomme!
LÆS OGSÅ: Kanelkage med kikærter
Du kan finde flere af Helenes lækre og sunde opskrifter på Instagram: @helenes_sunde_koekken og på hendes blog helenesprogoe.dk.