Diverse

Vind Becel og plantebaserede lækkerier

Konkurrence i samarbejde med Becel

Sammen med Becel vil vi gerne forkæle 10 af jer læsere med en lækker kasse med Becel Flydende 100% Plantebaseret og andre dejlige, plantebaserede fødevarer (værdi: 300 kr./kasse). Her på ChriChri redaktionen er Becel Flydende gået hen og blevet lidt af en hverdagsfavorit – og det er der flere gode grunde til:

Den er SÅ nem at bruge i al slags madlavning. Slut med at smelte smør og vente på, at det skal køle ned, før du kan røre det i kagedejen. Vi ved jo alle, at sådan en kage ikke kan blive hurtigt nok færdig, når man først craver den 😉 Becel ligger inde med en række lækre opskrifter, og vi afprøvede Becel Flydende i disse fluffy pandekager, og de blev SÅ gode! Noget af det bedste ved den er faktisk også, at den ikke sprøjter på samme måde som fx olie, for har vi ikke alle prøvet at få de der fedtstænk på yndlingskjolen?! KA-TA-STRO-FE!

Så til den mere alvorlige side, for det er jo ikke nogen hemmelighed, at vi skal blive bedre til at passe på vores klode og klima. Men det kan ærlig talt være lidt svært at finde ud af, hvad man selv kan gøre. Èn ting er at spise mindre kød – hvilket virkelig er en god idé – men vi skal også tænke på de fedtstoffer, vi bruger i madlavningen. Vidste du fx, at smør er en kæmpe klimasynder, kun overgået af kød? Det vidste vi ikke, men det kunne man da lige tænke en ekstra gang over, inden man næste gang sætter tænderne i en bolle med tandsmør.

Becel Flydende er et 100 % plantebaseret fedtstof, som udleder hele 59% mindre CO2 end smør, og så er det naturligvis vegansk! Der er altså ingen tvivl om, at man hjælper klimaet godt på vej ved at vælge plantebaserede fedtstoffer. Becel Flydende er lavet af raps, hørfrø og solsikke, som er rig på Omega 3 og har et højt indhold af umættet fedt – den slags fedt, der er helt utrolig godt for dig og dit hjerte.

Vi synes, at Becel Flydende er et genialt produkt til dig, som gerne vil stege og bage med god samvittighed – og uden at gå på kompromis med smagen. Nu får du chancen for at prøve det!

Deltag i konkurrencen ved at svare på spørgsmålet i boksen til venstre og udfylde dine oplysninger, så vi kan få fat på dig, hvis du er en af de 10 heldige vindere af den lækre præmie. Vinderne trækkes d. 26. marts 2019.

Vi behandler dine personlige oplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, som kan læses her

Kilde: Landbrugsstyrelsen, lbst.dk

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *