[single_post_category_name]

Drikkeklar gin & tonic – perfekt til forårs- & sommerhygge

Produkter modtaget i gave

Hop med på gin-bølgen med Fentimans Bloom

Hvis du ikke allerede har fået øjnene (eller munden) op for gin & tonic, når du skal nyde en lille én, så er det her den oplagte mulighed for dig, for du skal intet gøre – andet end at hoppe ned i din lokale 7-Eleven. Dér står der nemlig en læskende nyhed og venter på dig: drikkeklar gin & tonics fra ingen ringere end den engelske premium tonic-producent Fentiman! For os andre (bevares, jeg må hellere bare tale for mig selv) garvede gin & tonic-nydere er det her bare super genialt, nemt og lækkert, og de er lige til at tage med på tur, på stranden, i parken eller bare i haven eller på altanen.

Det virkelig rare er, at du ikke skal tænke på, om blandingsforholdet mellem gin og tonic nu er perfekt eller ej, for det er det med de to lækre Bloom-produkter. De pro har gjort arbejdet for dig. Fentimans’ tonic har nemlig fået fint selskab af Bloom London Dry Gin.

Du kan vælge mellem to varianter: Bloom Gin & Tonic, som er smagen af en klassisk, fuldendt gin & tonic, og Bloom Gin & Rose Lemonade, som er Bloom Gin mixet med Fentimans’ virkelig populære mixer Rose Lemonade.

Jeg nød dem sammen med sin kæreste på en solrig altan på en af de allerførste forårsaftener, hvor det stadig var lyst, da børnene (endelig) sov. Og der blev altså ret hurtigt tale om en his & hers. Hvor han er mest til den klassiske variant, er jeg mest til den fine rosa og let parfumerede Gin & Rose Lemonade. Den er super frisk og ret så tøset i udtrykket – det kan jeg virkelig godt lide!

Jeg er stor fan af det her koncept, og det bliver bestemt ikke sidste gang, at vi kommer til at drikke Fentimans Bloom gin & tonics på altanen i denne drinks-på-altanen-sæsonen, som vi kalder den herhjemme 😉

Hvis du har lyst til at smage de nye drikkeklare gin & tonics, så kan de købes eksklusivt i 120 af 7-Elevens butikker landet over. De koster 35 kr., og har en alkoholprocent på 6,5%.

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide