Det spiser Kylie Jenner i løbet af en dag

Man fornærmer vist ikke nogen ved at sige, at Kylie Jenner ikke er, som os andre. Lige siden hun fik lip fillers som 17-årig har vi fulgt hende i hendes rejse fra at være en af de mest anonyme i Kardashian/Jenner-klanen til at være makeup-mogul og mor til lille Stormi i en alder af 22 år.

Og ja, skyd os – men vi kan ikke undgå at spidse ører, når milliardæren åbner op for, hvad hun spiser i løbet af en dag. Det kunne jo være, at man har mere tilfælles med hende, end en forkærlighed for lip kits og privatfly (just kidding).  Dette svarer hun på i et video-interview med det amerikanske medie Harper’s Bazaar.

LÆS OGSÅ: Adele udgiver nyt musik senere på året!

Hvad spiser hun:

Det første Kylie indtager, efter hun er vågnet, er bone broth – som egentlig bare er bouillon – blandet med lavendel og lemon. Det er enten dét, eller frisklavet sellerijuice, hun afslører faktisk, at hun har en hel skuffe i sit køleskab kun med selleri.

Hun fortæller desuden, at hun både drikker te og kaffe, men at hun prøver at skære ned på det. Men ferskente og vanilla ice latte på havremælk er favoritterne.

Kylie og Stormi spiser altid morgenmad sammen, og den stolte mor forklarer, at datteren elsker frugt – især blåbær og jordbær – og bagels.

Til frokost får Kylie ofte citronkylling med grøntsager og nogle gange laver hun selv tacos. Hendes guilty pleasures er In-N-Out (en amerikansk fastfood-kæde).

Når hun snacker, er det granatæble og chips, hun snacker løs på. Hun er desuden fan af miso-suppe.

Ifølge Kylie er det hende selv, der laver maden derhjemme, medmindre hun får sushi, hvilket hun mener, at hun nok får mere end hun burde.

Om aftenen har Kylie altid skiver af æbler stående ved siden af sin seng for at undgå at snacke løs på søde sager, for som hun siger “Jeg er for doven til at gå ned i køkkenet, så må nøjes med æblet”.

Hvad drikker hun:

På alkoholfronten Kylie er til Corona Light, hvidvin eller shots..

Hvordan holder hun sig i form:

Kylie fortæller, at du aldrig vil finde hende i et fitnesscenter, men at hun dyrker motion på gulvet i sit soveværelse, hvor hun bruger youtube til at få inspiration til træningsøvelser.

So there you have it. Det er åbenbart sådan en dag ser ud på madfronten for Kylie Jenner.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide