Til ”kødfarsen”:
1 spsk. Avocadoolie
900 g. Plantefars
2 spsk. spidskommen
2 spsk. Stødt chili
1 spsk. Stødt hvidløg
1 spsk. løgpulver (brug evt. grofthakket løg i stedet)
1 ½ tsk. Oregano
1 tsk. salt
¼ tsk. Stødt peber
0,6 dl. Vand
2 spsk. Økologisk ketchup
2 spsk. Agave
Til tacos:
16 tortillas (Kim Kardashian foretrækker dem glutenfri, men det er ikke et must)
Vegansk cheddar (eller alm. cheddar, hvis du ikke er veganer)
Vegansk creme fraiche
Hakkede tomater
Avokado
Koriander
Et lille hakket løg
Salsa
På Kourtney Kardashians livsstils-site Poosh, afslører Kim Kardashian Wests private kok, Marina Cunningham, hvilken ret hun laver hver uge hjemme hos West-familie. Så hvis du gerne vil krydre dit liv med en lille smule Kardashian-støv, så får du her opskriften på plantebaserede tacos a la Kim Kardashian West.
LÆS OGSÅ: Indret dit hjem som: Kourtney og Khloe Kardashian
Sådan gør du:
- Varm avokadoolie i en stor stegepande, helst støbejern. Når det er meget varmt, tilfører du plantefarsen. Brun farsen, imens du bruger en palet af træ til at smuldre farsen. Tilsæt spidskommen, chilipulver, hvidløgspulver, løgpulver, oregano, salt og peber. Når “kødet” er brunet, tilsættes vand, ketchup og agave.
- Sæt blusset på medium til lav varme, og lad det simre til det er kogt igennem, og det meste af væsken er fordampet. Smag til med krydderier, og tilsæt salt og peber efter smag.
- På en anden pande tilsætter du nok avokadoolie til, at det dækker bunden. Sæt blusset på lidt over medium varme og tilsæt derefter den første tortilla; den skal gerne løfte sig og have lidt brune pletter, før du vender den om på den anden side. Læg den på et stykke køkkenrulle og gentag med de resterende tortillas.
- Saml dine tacos. I bunden lægger du salaten, derefter farsen, så cheddar, creme fraiche, tomat, løg, koriander og salsa.