[single_post_category_name]

Crème by Nimb: Københavns nye instagram-venlige café

På Vesterbrogade 1 i København åbner Nimb i dag op for deres nye café Crème by Nimb. En cafe, der byder på alt fra tærter og sandwiches til masser af lækkerier til den søde tand.

LÆS OGSÅ: Konkurrence: Kom Med Til Busigirl Career Club

Til forskel fra mange andre af Nimbs restauranter, ligger cafeen ikke i Tivoli, men på Vesterbrogade og den er åben for alle, der kommer forbi – alle dage året rundt.

Menuen byder på quiche, kaffe, kage og sandwiches og der vil være tre slags signatur-tærter hver dag: en vegetar-, kød- og fiskeudgave. Der er desuden sandwiches i lyst og mørkt brød med tre slags fyld. Kokkene fra restauranten Fru Nimb står i spidsen for det salte køkken, som både er til frokostgæsten, ligesom det også er til de senere timer, hvor man måske gerne vil nyde et glas vin eller en cocktail til. Cafeen byder nemlig også på hjemmelavet pink flamingo-iste (seriøst så lækkert jo!), champagne, champagnecocktails og long drinks.

Det er Nimbs konditori Cakenhagen, der står for alt det til den søde tand. Lige fra frisklavede chokolader, chokoladebarer, flødeboller, kæmpe cookies og diverse søde tærter.

Allerede fra klokken 7.30 kan du nyde morgenmad i cafeen, som byder på skyr og granola, friskbagte crossainter, boller, rugbrød og deres helt særlige brunsviger-snurre, som Team ChriChri allerede har smagt og som du simpelthen ikke må snyde dig selv for!

Ud over al det lækre til ganen, er rammerne for Crème by Nimb simpelthen enhver Instagram-lover’s drøm. Der er spejle på væggene, marmorborde og balloner støbt i ægte sølv(!) i loftet.

Bon Appetit!

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide