Fladbrød

Det skal du bruge:

300 g mel
2 tsk salt
2 tsk bagepulver
2 dl yoghurt, skyr eller kærnemælk (hvis du ikke har det i køkkenet, kan du sagtens bruge vand)
1⁄2 dl vand
1⁄2 dl olie

Seje Jasmin Gabay har lavet en ‘Karantænekogebog’. Egentlig var det først en joke, men så var der så stor efterspørgsel på opskrifterne med gær, at hun endte med at gøre alvor ud af den. Hver uge vil hun udgive 10 opskrifter med ingredienser, som de fleste har liggende i forvejen og som er let at lave. Følg med på hendes instagram @jasmingabay for flere opskrifter. Her får du hendes lette opskrift på fladbrød.

LÆS OGSÅ: Brunsvigersnurrer

Jeg laver altid fladbrød til supper og varme simreretter. Det er super gode “dyppe”-brød, men du kan også bruge dem til sandwich eller madder.

1. Rør alle ingredienserne sammen. Dejen skal være god at ælte og slippe fingrene. Ælt lidt ekstra mel i hvis du synes den bliver for blød.

2. Varm en pande godt op.

3. Rul kugler af dejen og pres dem flade eller rul dem ud med en kagerulle.

4. Kom dem på panden og steg til de er gyldenbrune og vend dem.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet