Food&Health

Fladbrødspizza

Ingredienser

Tomatsauce
1 løg
2 fed hvidløg
1 rød peberfrugt
1 tsk røget paprika
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt koriander
Salt og peber
1 lille dåse tomatpure

Seje Jasmin Gabay har lavet en ‘Karantænekogebog’. Egentlig var det først en joke, men så var der så stor efterspørgsel på opskrifterne med gær, at hun endte med at gøre alvor ud af den. Hver uge vil hun udgive 10 opskrifter med ingredienser, som de fleste har liggende i forvejen og som er let at lave. Følg med på hendes instagram @jasmingabay for flere opskrifter. Her får du hendes lette opskrift på fladbrødspizza.

LÆS OGSÅ: Fladbrød

Hvis du står og får lyst til pizza, men er uden gær, kan du sagtens bruge dine fladbrød. Enten dem, der var til overs fra dagen før, eller du kan lave en frisk portion. Igen skal du bruge det, du har i skabet. Lav fladbrød som fra opskriften ovenover. Du kan komme lige det fyld på at du har lyst til. Find pålæg, ost og grøntsager fra køleskabet og brug det.

Sådan gør du:

1. Pil og hak løg og hvidløg fint.
2. Rens peberfrugten, og skær den i små tern.
3. Steg løg, hvidløg og peberfrugt, tomatpure og kom det i en blender.
4. Smør tomatsovs og fyld ud på fladbrødene og og bag dem ved 200 grader i 5-7 min.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *