[single_post_category_name]

Sådan kommer du i form derhjemme

Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at Regeringen har erklæret lockdown og opfordrer os allesammen til at blive hjemme, såvidt det er muligt – medmindre man arbejder i sundhedssektoren (kæmpe skud ud til jer <3) eller har en anden god undskyldning selvfølgelig. Det betyder også, at de fleste fitnesscentre mm. er lukket ned. 

LÆS OGSÅ: Nordic Hiit: Om at starte en virksomhed med sin bedste veninde

Men det behøver ikke at være ensbetydende med, at man så ikke kan motionere. Det kan derimod give anledning til at løbe eller cykle en tur i det fri. Det kan også være en god grund til at komme igang med hjemmetræningen.

Vores gode venner fra Nordic Hiit tilbyder helt eksklusivt ChriChri’s læsere 30 dages medlemskab kvit og frit.

Nordic Hiit er en træningsapp, hvor du bliver guidet gennem 12 minutters HIIT-trænig, ligesom du har mulighed for at træne yoga og optimere din løbetræning. Øvelserne er tilpasset alle niveauer, så du kan starte, uanset hvordan din grundform er.

Du tilmelder dig HER med koden ChriChri30 og du vil få mulighed for at træne gratis de næste 30 dage.

Rigtig god træning <3

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide