Muffins:
125 g. smør
180 g. sukker
2 æg (M/L)
185 g. hvedemel
1.5 tsk. Bagepulver
2 tsk. Vaniljesukker
0.5 tsk. Salt
50 g. hakket ruby chokolade
1 bakke brombær
Topping:
120 g. pasturiseret æggehvider
165 g. flormelis
Evt. hornvioler som ekstra pynt
Se meget mere til Sophie på hendes Instagram-profil @fillosophie og få endnu mere inspiration til lækre opskrifter!
LÆS OGSÅ: Honning/karamel cupcakes!
Sådan gør du:
Pisk smør og sukker sammen. Tilføj herefter æg, og pisk igen. Kom nu mel, bagepulver, vaniljesukker og salt i dejen, og pisk. Kom nu ruby chokolade og brombær i dejen, og vend det sammen. Kom dejen i 12 muffinforme, og bag dem i ovnen ved 180 grader i ca. 25-30 min. Hold øje med dem undervejs. Når dine muffins er færdige, køles de af inden du arbejder videre med dem.
Når dine muffins er kølet helt af laves marengs stoppingen. Pisk stuetempereret æggehvider stive. Pisk herefter flormelis i – pisk i ca. 2 min. til din marengs er glat og fast.
Kom din marengs i en sprøjtepose med en rund tyl. Sprøjt nu topping på alle dine muffins, og flamber herefter med en gasbrænder. Pynt yderligere med hornvioler (eller anden spiselig blomst) hvis du ønsker.
Velbekomme!