Drikkevarer

National Rosé-day: Fejr dagen med disse skønne opskrifter

INDEHOLDER REKLAMELINKS

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi her på redaktionen virkelig godt kan lide et glas rosé i ny og næ. For os er den friske, lyserøde vin forbundet med lange sommeraftner, venindehygge og god mad, og vi synes, at det er helt fortjent, at den har fået sin egen dag. Nemlig National Roséday, som altid falder på den anden lørdag i juni – hvilket er i dag. I den forbindelse deler vi her 3 skønne drinks, som alle indeholder rosé.

First Impression

Rosémary

Du finder mange flere opskrifter med rosé i bogen Thank you for Rosé‘, som indeholder opskrifter på intet mindre end 50 opskrifter på cocktails med rosé. Der er garanti for at komme i sommerstemning! (Brug koden chrichri10 og få 10% i rabat)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *