Antal personer: 6-8 personer
Sværhedsgrad: Mellem
Redskaber: Springform 20 cm & kageplastBlondiebund:
- 150 g sukker
- 1 tsk vanilje
- 1,5 æg (svarende til ca. 75-80 g)
- 65 g smør
- 65 g hvid chokolade
- 80 g hvedemel
- 1/8 tsk salt
Solbærganache:
- 2 husblas
- 230 g solbær
- 3 spsk sukker
- 1 lime (saft)
- 4 spsk vand
- 200 g hvid chokolade DENNE*
Pynt:
- 20 g hvid chokolade
- Crispearls, hvide chokoladekugler
- Rød Skovsyre
Sommeren er endelig vendt tilbage og det skal selvfølgelig fejres med en dejlig sommerlig kage på blondie med hvid chokolade og solbær. Måske du har været heldig at samle lidt solbær hen over sommeren, som du mangler at få brugt på noget lækkert? Hvis du har, er denne lækre kage et god bud! Opskriften er delt ind i lidt steps med frys og nedkøling imellem. Følg blot opskriften, og du vil ende med denne lækre dessert med hvid chokolade og solbær! God fredag 🙂
LÆS OGSÅ: Flødeboller med rabarbermidte
Sådan gør du:
Blondie:
Til blondiebunden piskes en lys og luftig æggesnaps af æg, vanilje og sukker. Imens æggesnaps piskes, smeltes smør og chokolade i en gryde til det er flydende.
Solbær ganache:
Pynt:
Når kagen skal pyntes, smeltes hvid chokolade og drysses hen over kagen. Tilsæt eventuelt andet pynt alt efter behov. Server med det samme, når kagen er tøet op (lad den tø op på køl). Velbekomme!