Muffins:
· 180 g. smør
· 80 g. sukker
· 2 tsk. Vaniljesukker
· 150 g. marcipan
· 4 æg
· Revet citronskal fra 1 økologisk citron
· 1 tsk. Stødt ingefær
· 100 g. hvedemel
· 1 spsk. Bagepulver
Pynt:
· 1 pakke hvid marcipan
· 1 pakke gul marcipan
· Blomsterudstikker
Har du ikke tid til at stå og lave de helt store kagekreationer i køkkenet, er de her lækre muffins både nemme at lave og så smager de virkelig dejligt! Rent win win.
LÆS OGSÅ: Marcipanmuffins med blå birkes og blomst
Sådan gør du:
Pisk med en håndmikser smør, sukker, citronskal og marcipan sammen i en skål. Pisk herefter æg i, et af gangen. Si hvedemel, bagepulver og vaniljesukker og stødt ingefær i dejen, og vend til dejen er ensartet. Kom dejen i en smørsmurt gummi-muffinform. Kom dine muffins i ovnen, og bag dem ved 175 grader varmluft i ca. 20 min. Når dine muffins er færdigbagt, køles de helt af ,inden du arbejder videre med dem.
Lav nu dine marcipanblomster. Rul den hvide marcipan ud på et flormelis-drysset bord, og udstik nu 12 hvide blomster. Af den gule marcipan, rulles nu 12 små gule kugler, der trykkes lidt flade, og placeres i midten af hver blomst. Kom dem nu på dine muffins, og kagerne er klar til at blive spist.
Velbekomme!
Se meget mere til Sophie på hendes Instagram-profil @fillosophie og få endnu mere inspiration til lækre opskrifter!