Den søde tand

Bagte æbler med kanel

Ingredienser:

Antal: 6 styk

5 æbler

150 g. marcipan

1 håndfuld mandler

1-2 tsk. Kanel

1 spsk. Brun farin med top

Vaniljeis

Efteråret er over os, og det er en perfekt anledning til at lave denne hurtige og nemme dessert. Mums!

LÆS OGSÅ: Søde og simple muffins

Sådan gør du:

Start med at skære toppen at dine æbler. Udhul dem herefter med en teske. Sæt æblerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Nu er æblerne klar til fyld.

Riv marcipanen på et rivejern. Hak nu mandlerne groft, og bland revet marcipan og hakkede mandler i en skål. Tilføj nu kanel og brun farin, og rør det hele sammen. Fyldet er nu klar til at komme i æblerne. Kom 1 spsk. Fyld i æblerne. Kom herefter “låg” på, og bag æblerne i ovnen ved 180 grader i ca. 15 min. Når dine æbler er færdigbagt, køles de kort af, og serveres gerne med vaniljeis.

Velbekomme!

Se meget mere til Sophie på hendes Instagram-profil @fillosophie og få endnu mere inspiration til lækre opskrifter!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *