Ingredienser:
- 150 g. smør
- 2 spsk. kanelsukker
En virkelig nem opskrift, der på kort tid kan gøre din morgenbolle lidt mere spændende 😉 Perfekt til denne årstid, som indbyder til hygge, selvforkælelse og comfort food.
LÆS OGSÅ: Kartoffelkage pindsvin
Sådan gør du:
Kom 150 g. smør på et stykke bagepapir. Endnu et stykke bagepapir findes frem, og ligges ovenpå smørret. Rul nu smørret fladt med en kagerulle, og stil smørret på frost i 20 min. Efter de 20 min. Tages smørret ud, og det ene lag bagepapir fjernes. Drys med kanelsukker på hele smørrets overflade, og rul sammen som en roulade. Stil smørret på køl til det skal bruges. Kan anbefales på en lun bolle – mums! Velbekomme!
Se meget mere til Sophie på hendes Instagram-profil @fillosophie og få endnu mere inspiration til lækre opskrifter!