[single_post_category_name]

Lækre høje kanelsnegle

Disse lækre kanelsnegle passer perfekt til årstiden og så er de nemme at lave! Rent win win!

LÆS OGSÅ: Lagkage med bær og vanilje

Sådan gør du:

Gærdej:

Til gærdejen opløses gær i mælken. Tilsæt herefter sukker og æg og rør det sammen. Tilsæt 3/4 af melet og rør dejen til den begynder at samle sig. Tilsæt de let bløde smør i tern og lad dejen ælte videre. Tilsæt resten af melet og ælt dejen til den bliver glat og blank (10-15 min hvis du har røremaskine). Smør en bøtte med neutral olie og hæld dejen heri. Sæt dejen på køl i 12-14 timer eller natten over. Efter hævning tages dejen ud og stilles på køkkenbordet i 45-60 minutter. Imens laves remonce.
Remonce:

Til remonce blandes alle ingredienser og mikses til en ens masse. Remoncen hviler på køkkenbordet, indtil den skal smøres på dejen.
Samling af koldhævede kanelsnegle:

Hæld dejen ud på et meldrysset bord. Rul den ud til en rektangel på 0,5-0,75 cm tykkelse. Fordel herefter den bløde remonce jævnt på dejen. Rul dejen til en lang pølse og skær skiver af dejen til ca 5 cm længde og placer dem i dine kageringe eller uden hvis ikke du har disse. Lad sneglene hæve i 30 minutter. Pensel sneglene med æg og bag dem ved 200 grader alm luft i 15-18 minutter til gyldne. Afkøl inden servering.

Velbekomme!

Husk, at du kan se flere af Nannas opskrifter på hendes blog eller på hendes Instagram under navnet @nannabroe.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide