Drikkevarer

Den perfekte værtindegave: Giv en personlig champagne

Foto: Shutterstock

Julen og det nye år for døren. Men ligesom resten af 2020 har været noget anderledes, end hvad vi har været vant til, bliver jule- og nytårsfesten det nok også. Selskaberne er blevet færre og mindre, men det behøver ikke at betyde, at du ikke kan gøre lidt ekstra ud af værtinde- eller julegaven.

LÆS OGSÅ: Julegaver til Disney-elskeren

Fra søndag den 6. december til søndag den 13. december, har du nemlig mulighed for at bestille en eksklusiv Moët & Chandon-champagne på Løgismoses hjemmeside i en unik customized gaveæske med navnet på den person, der fortjener flasken – også hvis det er dig selv 😉

Der kan vælges mellem champagnevarianterne Moët & Chandon Brut eller Rosé Impérial, der kommer i hver sin flotte customized gaveæske i metal i henholdsvis guld eller lyserød (vi ville helt sikkert vælge den lyserøde!!). Æsken har ikke kun den fordel, at den gør gaven personlig, den holder også champagnen perfekt afkølet i op til to timer – og så kan den genbruges. Det er da smart, ikk?!

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *