Den perfekte værtindegave: Giv en personlig champagne

Julen og det nye år for døren. Men ligesom resten af 2020 har været noget anderledes, end hvad vi har været vant til, bliver jule- og nytårsfesten det nok også. Selskaberne er blevet færre og mindre, men det behøver ikke at betyde, at du ikke kan gøre lidt ekstra ud af værtinde- eller julegaven.

LÆS OGSÅ: Julegaver til Disney-elskeren

Fra søndag den 6. december til søndag den 13. december, har du nemlig mulighed for at bestille en eksklusiv Moët & Chandon-champagne på Løgismoses hjemmeside i en unik customized gaveæske med navnet på den person, der fortjener flasken – også hvis det er dig selv 😉

Der kan vælges mellem champagnevarianterne Moët & Chandon Brut eller Rosé Impérial, der kommer i hver sin flotte customized gaveæske i metal i henholdsvis guld eller lyserød (vi ville helt sikkert vælge den lyserøde!!). Æsken har ikke kun den fordel, at den gør gaven personlig, den holder også champagnen perfekt afkølet i op til to timer – og så kan den genbruges. Det er da smart, ikk?!

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive