Risengrød til din december

Ingredienser:

(Til ca. 4 portioner)

1.5 l. Sødmælk

1 l. Letmælk

1 dl. Vand

6 dl. Grødris

0.5 tsk. Salt

0.5 tsk. Vaniljesukker

Yderligere:

Smør

Kanelsukker

Julen er for alvor ved at være tæt på, og man kan næsten allerede dufte gran, kanel og gløgg omkring sig. Og findes der en bedre måde at fejre julens begyndelse, end med en lækker portion risengrød? We think not! Du får opskriften her.

LÆS OGSÅ: Små & søde konfektegern

Sådan gør du: 

Start med komme grødrisene i en si, og skyld dem under koldt vand. Kom herefter risene i en gryde, sammen med 1 dl. vand.
Lad det koge op – rør imens. Lad risene suge vandet, fortsat under omrøring. Hæld nu mælken i gryden, samt vaniljesukker og rør fortsat, indtil det koger. Skru ned på lav varme, og rør i et par minutter. Kom låg på gryden, og rør nu hvert 10 min. Til grøden er færdig (ca. 30-40 min. efter). Når grøden er ved at være færdig, smages der til med salt.

Server i skåle og top med smørklat og kanelsukker.

Velbekomme! 

Se meget mere til Sophie på hendes Instagram-profil @fillosophie og få endnu mere inspiration til lækre opskrifter!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive