McDonald’s lancerer første veganske menu

Så er der godt til alle de veganere, der savner McDonald’s-mad i deres liv, eller dem som synes, det er svært at vælge et vegansk måltid, når de bliver hivet med på den gyldne måge. Fra den 19. januar er det nemlig muligt at købe en sund og lækker vegansk salat på McDonald’s. 

LÆS OGSÅ: At spise plantebaseret behøver ikke at være besværligt

Den nye, mættende måltidssalat indeholder bl.a. syltede gulerødder og spidskål og føjer sig til listen over grønne og grove produkter, der er blevet flere og flere af de seneste år. Der er i forvejen tre vegetariske burgere, og marketingdirektør Marie Hürdum er stolt af, at kæden nu kan føje det første veganske produkt på menuen.

“Det er meget vigtigt for os, at alle danskere kan kigge på vores menukort og finde noget, der er attraktivt for dem. Vi er selvfølgelig meget opmærksomme på de strømninger i befolkningen – ikke mindst blandt de unge – hen imod alternativer til oksekød. Den vigtigste grund til, at danskerne besøger McDonald’s i stort tal er, at vores mad smager godt. Smagen er det vigtigste for os, og med denne salat har vi fundet den helt rigtige, balancerede smag – godt hjulpet af en lækker ramsløgsdressing. Det har også været vigtigt, at den er mættende, så den kan gøre det ud for et måltid,” siger Marie Hürdum.

McDonald’s har samarbejdet med Dansk Vegetarisk Forening om salaten, og den er blandt andet mærket med det veganske mærke. Foreningen er glade for, at McDonald’s nu har et produkt på menuen, der henvender sig til både vegetarer, flexitarer og veganere.

“Det skal være nemt at spise grønt, hvis vi som samfund skal nå klimamålet. Derfor er vi glade for, at McDonald’s har udviklet en spændende vegansk salat, der kan få de grønne valgmuligheder ud til endnu flere borgere” siger Mie Nordly, erhvervschef i Dansk Vegetarisk Forening

Salaten kan købes i alle kædens restauranter fra den 19. januar. Prisen vil være 48 kroner.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide