De sødeste cupcakes-påskekurve

Ingredienser

Det skal du bruge til kagen

150 g. marcipan

100 g. smør

100 g. sukker

2 æg

75 g. mel

1 tsk. Bagepulver

2 tsk. Vaniljesukker

2 spsk. Kakaopulver

Det skal du bruge til topping

150 g. smør

80 g. flormelis

2 spsk. Kakaopulver

Cupcakes uformet som de sødeste og mest delikate påskekurve, du nogensinde har set – hvad kunne være mere perfekt at servere som dessert til påskefrokosten?

 

Sådan gør du:

Riv marcipanen på et rivejern, og pisk det sammen med smør og sukker. Tilsæt nu et æg af gangen og pisk mellem hvert æg. Sigt mel, kakaopulver, vaniljesukker og bagepulver i, og pisk endnu en gang. Smør muffinformen med lidt smør, og drys med mel. Kom dejen i en i formene og bag dine muffins i ovnen ved 175 grader i ca. 20 min. Hold øje med dem undervejs. Når kagerne er bagt færdig, køles de helt af inden du arbejder videre med den.

Imens laves smørcremen

Pisk smør, flormelis og kakaopulver sammen med en håndmikser. Når dine muffins er kølet helt af, tages dine muffins ud af formene. Kom toppingen i en sprøjtepose med en stjernetyl (eller anden ønskede tyl) i bunden, og sprøjt smørcremen ud i kanten af dine muffins.

Stil på køl, imens du laver hanken til dine muffins-kurve.

Smelt din overtrækschokolade over vandbad. Kom den smeltede chokolade i en sprøjtepose og klip et lille hul. På et stykke bagepapir sprøjter du nu hanke så de passer i størrelsen til din kurve. TIP: mål diameteren på dine kage-kurve, så du ved hvor bred hanken skal være. Lad chokoladen sætte sig.

Når chokoladen har sat sig, er hankene klar til at komme på kurvene. Sæt hankene fast i smørcremen. Kom påskeæg og hornvioler “i kurven” og de er klar til servering.

Velbekomme og god påske!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Klatkager

Ingredienser:Antal: 12 stk Sværhedsgrad: Nem Redskaber: Skål, pande og paletkniv Klatkager: 500 g kogt kold risengrød 5 æg 2 spsk sukker 2 tsk vaniljepasta 150

Gæstedrink: Infinity G/T

Ingredienser4 cl Tanqueray London Dry 1 l Infinity Tonic 50 g agurkeskrald 50 g citronskal 100 g sukker 12 tørrede laurbærblade Laurbærblade Saft fra 1-2