Kokosrejer med dip & koriander

Ingredienser

Rejer

200 g rå rejer, gerne med hale

1 æg

1/2 dl kokosfibermel

1/2 dl revet kokosmel

1 tsk stødt chipotle-chili

Havsalt

2 spsk kokosolie til stegning

Dip

1 moden avocado

100 g tomater

1/2 æble

1/2 bdt koriander

Saft fra 1/2 lime

Salt og peber

Kokosrejerne er superlækre til frokost – men mindst lige så velegnede som en sund snack sammen med velkomstdrinken, når gæsterne kommer.

Til 4 personer.

Sådan gør du

Rengør rejerne, og fjern eventuelle tarme.

Slå ægget ud i en skål, og pisk det let.

Bland kokosfibermel, revet kokos, chili og salt sammen i en anden skål.

Vend først rejerne i sammenpisket æg, dernæst i kokosblandingen.

Varm kokosolie op i en pande, og steg rejerne gyldne på begge sider.

Rør avocado sammen med finthakket tomat, æble og koriander. Smag dippen til med limesaft, salt og peber.

Servér de lune rejer sammen med avocadodippen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

3 tips til sexlivet

Facts Amanda Lagoni er uddannet rytmisk sanger, og uddannet parterapeut og sexolog, samt udvikler af konceptet Vokalterapi. Amanda driver egen klinik i Stefansgade, Kbh N,

Sommerlige solbærsnitter

IngredienserAntal: 10 store solbærsnitter Sværhedsgrad: Let Mørdej 100 g sukker 200 g hvedemel 100 g durumel 1 tsk vaniljesukker 200 g smør 2 æggeblommer Andet