Tabbouleh med friske abrikoser

Ditte er kvinden bag den fantastiske blog 'The Food Club', som indeholder masser af lækre madopskrifter - både sunde og syndige. Hun er en kvinde med en stor passion og appetit for mad, som ud over bloggen også har skrevet kogebøgerne "Salater fra The Food Club", "Sunde søde sager fra The Food Club" og "Morgenmadsmissionen".
Ingredienser

2 dl couscous

3 dl kogende vand

½ bdt. marrokansk mynte

½ bdt. basilikum

½ bdt. koriander

4 friske abrikoser

4 spsk. pistacienødder, usaltede

2 spsk. citronsaft

2 spsk. olivenolie

2 tsk. salt

Ditte er kvinden bag den fantastiske blog ‘The Food Club‘, som indeholder masser af lækre madopskrifter – både sunde og syndige. Hun er en kvinde med en stor passion og appetit for mad, som ud over bloggen også har skrevet kogebøgerne “Salater fra The Food Club”, “Sunde søde sager fra The Food Club” og “Morgenmadsmissionen”.

LÆS OGSÅ: Salat med bagte tomater & rødløg

Tabbouleh er en arabisk salat, som traditionelt laves med bulgur, tomater og krydderurter. Dette er min fortolkning af tabboulehen. De friske abrikoser kan erstattes med tørrede abrikoser, eller der kan bruges ferskner i stedet.

Sådan gør du

Kom couscoussen i en skål, og hæld kogende vand over. Dæk skålen til med film, og lad det trække i ca. 10-15 minutter.

Hak krydderurterne fint, og skær abrikoserne i tynde skiver. Pistacienødderne ristes på en pande, indtil de bliver gyldne – pas på, de ikke får for meget.

Når couscoussen har trukket færdig, røres der rundt i den med en gaffel, så alle de små korn falder fra hinanden. Tilsæt krydderurter, abrikoser, olie og pistacienødder – enten hele eller grofthakkede. Smag salaten til med citronsaft og salt.

LÆS OGSÅ: Dittes ‘Granola med kokos og nødder’

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

3 tips til sexlivet

Facts Amanda Lagoni er uddannet rytmisk sanger, og uddannet parterapeut og sexolog, samt udvikler af konceptet Vokalterapi. Amanda driver egen klinik i Stefansgade, Kbh N,

Sommerlige solbærsnitter

IngredienserAntal: 10 store solbærsnitter Sværhedsgrad: Let Mørdej 100 g sukker 200 g hvedemel 100 g durumel 1 tsk vaniljesukker 200 g smør 2 æggeblommer Andet